Lasergraveren

Graveren

Nieuw! Naam-service; op ieder artikel een logo én andere naam

Sinds kort bieden wij een nieuwe service aan. Namelijk het individueel laten graveren van een naam of persoonlijke tekst op producten die geschikt zijn om te lasergraveren. Het is dus mogelijk om te kiezen voor de optie 'lasergraveren', maar ook voor 'graveren + persoonlijke naam per artikel'. Zo kun je - naast een (bedrijfs)logo - ook namen laten graveren.

Dat betekent dat op elk product een logo én aparte naam gegraveerd kan worden, zodat je unieke relatiegeschenken kunt aanbieden aan jouw relaties of werknemers. Laat bijvoorbeeld drinkflessen, powerbanks, pennen of sleutelhangers voorzien van een persoonlijke opdruk (naam of unieke bedanktekst). Voor meer informatie staat ons team voor je klaar.

Het graveerproces

Bij Stravers maken we graag gebruik van lasergravering. Lasergravures zijn immers duurzaam en krasvast en ze hebben een zeer luxe uitstraling. Bovendien kunnen zelfs de kleinste details met laserstralen uitgewerkt worden. Mits dit door specialisten gebeurt zoals bij Stravers.

Het graveren gebeurt met behulp van een laserstraal. De methode is geschikt voor de meeste harde materialen als metaal, keramiek, glas en harde kunststof, maar ook voor leer en kurk. Alleen moeten sommige relatiegeschenken met de hand - individueel- gegraveerd worden (zie onderste twee inzet-foto's) en kunnen anderen in serie door een lasermachine bewerkt worden. Het instellen van die machine vraagt wel weer speciale kennis.

Uiteraard is gravering niet mogelijk in kleur. De kleur van de gravure wordt bepaald door de onderlaag.

Bij lasergraveringen hanteren wij een 'fair use policy', omdat de tijd die wij dienen te besteden aan een lasergravering sterk afhankelijk is van het oppervlak en de dekking van het logo. Dit kan mogelijk betekenen dat er extra kosten in rekening gebracht moeten worden. Uiteraard brengen wij je hier van op de hoogte voordat jouw bestelling in behandeling wordt genomen.

Onze professionele graveerders kunnen overigens ook 2-dimensionale vormen uitsnijden en graveren, waardoor het bijvoorbeeld mogelijk wordt om naambadges, naambordjes etc. te maken. Heb je hierin interesse, informeer dan naar de mogelijkheden.

Voorbeelden

Hieronder zie je een paar voorbeelden van relatiegeschenken die gegraveerd zijn. Wanneer je op de afbeelding klikt, ga je naar de bijbehorende categorie.