Borduren

Het drukproces

Borduren is een techniek waarbij de door jou gewenste opdruk met behulp van naald en draad machinaal op het door jou gewenste relatiegeschenk wordt aangebracht. Borduring is geschikt voor de meeste soorten textiel, maar vooral voor badstof, katoen en polyester. Voordeel is dat een borduring in vrijwel elke kleur kan worden aangebracht en op zowel vlakke als niet vlakke ondergronden. Omdat het machinaal gebeurt, ziet het eindresultaat er zeer professioneel uit. En.. een borduring is slijtvast en duurzaam.

Als regel geldt: hoe groter de borduring en hoe steviger de ondergrond, des te mooier wordt de borduring. De prijzen van borduren worden berekend aan de hand van het aantal steken. Dus hoe groter en voller het logo, hoe hoger de prijs wordt.

Let op: de minimale letterhoogte moet 5mm. bedragen. Het te borduren logo mag maximaal 8 verschillende kleuren bevatten en wij hebben PMS kleuren nodig om jouw huisstijl zo goed mogelijk te kunnen benaderen.

Hebben wij jouw logo, dan wordt dit logo door een computer met een speciaal programma opnieuw getekend en wordt er een borduurkaart van gemaakt. Deze is nodig om de borduurmachines aan te sturen. Tijdens dit borduurproces wordt er gebruik gemaakt van een spanring. Hier wordt het textiel tussen geklemd en de spanring gaat de machine in.

Voorbeelden

Hieronder zie je voorbeelden van relatiegeschenken waarbij borduring wordt toegepast. Wanneer je op een afbeelding klikt, ga je naar de bijbehorende categorie.