Bestsellers
v.a. € 9,84
bij 250 stuks
V.a. 10 stuks
Kleine oplage
v.a. € 0,19
bij 10000 stuks
9
Goedkoop
v.a. € 0,19
bij 10000 stuks
9
Snel

Kantoorartikelen bedrukken

De meerderheid van de Nederlanders brengt de dag door op kantoor. Kantoorartikelen bedrukken met logo zijn dan ook zeer geschikt als relatiegeschenk om je doelgroep te bereiken. Vaak zijn kantoorartikelen ook erg welkom bij de ontvanger. Ze maken de werkdag dragelijker of efficiënter. Denk bijvoorbeeld aan USB sticks, notitieboekjes of bureausets.

Op kantoor worden artikelen onder collega's vaak uitgewisseld. Zo wisselt bijvoorbeeld alleen al een pen maar liefst zeven keer van eigenaar, alvorens hij in de prullenbak verdwijnt. Kantoorartikelen bedrukken is dan ook de perfecte manier om een brede groep mensen te bereiken. Doordat wij alle faciliteiten in eigen huis hebben, kunnen wij razendsnel leveren en is de kwaliteit gewaarborgd. Met onze geavanceerde druktechnieken kunnen we jouw huisstijl tot in detail benaderen. Soms raden we lasergravering aan, bijvoorbeeld bij powerbanks met logo. Vraag gerust eens een gratis digitale drukproef van jouw kantoorartikelen met logo aan. Laat kantoorartikelen bedrukken met logo en verhoog zo je naamsbekendheid.

Kantoorartikelen bedrukken wij in onze eigen moderne drukkerij. Enkel specialisten met jarenlange ervaring gaan aan de slag met jouw kantoorartikelen. Doordat wij de drukkerij en magazijn in eigen huis hebben, kunnen we erg snel schakelen en leveren. Wil je meer informatie over kantoorartikelen bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Oplopende volgorde

247 resultaten

Oplopende volgorde
Pagina
 1. Gummen Set Mateky
  Vanaf € 0,33 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,19
  Bij 10000 stuks
 2. Aluminium driehoeks liniaal
  Vanaf € 2,99 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 1,89
  Bij 500 stuks
 3. Multifunctionele bureaustandaard
  Vanaf € 2,99 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 1,29
  Bij 500 stuks
 4. A4 notitieboekje zwart
  Vanaf € 3,19 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 1,79
  Bij 500 stuks
 5. Full colour A5-notitieboekje
  Vanaf € 12,99 p/st bij 12 stuks
  Vanaf € 5,99
  Bij 192 stuks
 6. Houder met bureauartikelen
  Vanaf € 1,25 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,09
  Bij 1000 stuks
 7. Memo liniaal met sticky notes
  Vanaf € 0,16 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,14
  Bij 5000 stuks
 8. Recycle sticky note boekje
  Vanaf € 0,99 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,39
  Bij 2500 stuks
 9. A5 notitieboekje gekleurd
  Vanaf € 1,99 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 0,89
  Bij 500 stuks
 10. Bamboe notitieboekje met sticky notes
  Vanaf € 1,39 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,09
  Bij 2500 stuks
 11. Notitieboekje met ringband
  Vanaf € 0,25 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,25
  Bij 5000 stuks
 12. A5 recycle notitieboekje met pen
  Vanaf € 0,89 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,74
  Bij 2500 stuks

247 resultaten

Oplopende volgorde
Pagina

Kantoorartikelen bedrukken met logo

In onze categorie kantoor vind je relatiegeschenken op het gebied van notities, bureauaccessoires en tijd en planning. Onder meer schrijfblokken, notitieboekjes, schrijfmappen, sticky notes, visitekaarthouders, linialen en andere diverse kantoorartikelen kunnen besteld en bedrukt worden. Kantoorartikelen bedrukken we naar wens met naam, logo of tekst. Een bedrukt kantoorartikel is een zakelijk geschenk voor je relaties. Kantoorartikelen komen altijd van pas en worden dagelijks gebruikt. Kantoorartikelen met logo kunnen ingezet worden voor werknemers, relaties of zet ze in als give-away op beurzen en open dagen. Het zijn populaire relatiegeschenken en worden dan ook graag in ontvangst genomen. Daarnaast zorgen bedrukte kantoorartikelen voor structuur op het bureau. Als werkgever laat je de werknemers zien dat je de sfeer op het kantoor aangenamer wilt maken. Verbeter de sfeer met bedrukte notitieboekjes, schrijfmappen en computer accessoires zoals webcam covers, powerbanks en opladers.

Een notitieboek A5 met hard cover is een eco milieuvriendelijk product. Het notitieboekje is voorzien van gerecycled papier. Notitieboekjes zijn duurzame relatiegeschenken. Notitieboekjes bedrukken we naar wens. Het bedrukte relatiegeschenk valt op en wordt niet snel vergeten. Een bedrukking in maximaal 4 kleuren is mogelijk. De minimale afname is 50 stuks. Liever een kleine oplage goedkope notitieboekjes bestellen? In overleg kunnen wij je een aangepaste prijsopgave toesturen.

Stress op kantoor

Na een drukke dag op kantoor is het fijn en belangrijk om te ontspannen in je vrije tijd. Artikelen op het gebied van persoonlijke verzorging en ontspanning helpen daar bij. Heb je zelfs al last van stress? Wees er dan op tijd bij en gebruik anti stress artikelen. Zo kan je stress verminderen of zelfs tegen gaan. Het zijn originele relatiegeschenken die je kan laten bedrukken met logo of tekst.

Gratis digitale drukproef

Voordat we relatiegeschenken bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Een digitale drukproef is een ontwerp van het kantoorartikel met de gewenste bedrukking. Dit kan een naam, logo of tekst zijn. Wij vragen je om de eerste stap ‘aanleveren logo’ te voltooien. Nadat onze grafische vormgevers de drukproef hebben opgesteld, sturen we hem je toe en vragen we je om hem te controleren. Wil je nog iets aanpassen? Dat is mogelijk. Laat het ons weten en wij voeren de aanpassingen door in de digitale drukproef. Na jouw akkoord zullen we de kantoorartikelen bedrukken met een kleuren opdruk. We garanderen een snelle levering.

Eco milieuvriendelijke relatiegeschenken bedrukken

Ben je op zoek naar eco milieuvriendelijke relatiegeschenken? Kijk dan eens naar onze eco pennen, eco tassen en eco paraplu’s. Naast eco pennen, vind je bij ons ook reclame pennen, stylus pennen, colour pennen en Waterman pennen. Onze scherp geprijsde pennen bedrukken we in eigen drukkerij. Ook kunnen we pennen graveren. Dit is afhankelijk van het materiaal van de pen. Pennen geproduceerd uit hout, bamboe en metaal kunnen we lasergraveren.

Contact

Heb je vragen over kantoorartikelen bedrukken of heb je hulp nodig tijdens het bestellen? Wil je meer informatie over een bedrukking in full colour of juist over een éénkleurige bedrukking? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag en vinden persoonlijk contact belangrijk. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Onze algemene voorwaarden vind je op de website.