Wie zijn wij?

Adres
De Bolanden 6
7071 PW Ulft
T: 0315 - 632 515
E: [email protected]

 
 •  
 •  
 • Ook bereikbaar via Whatsapp!
  Tijdens openingstijden zijn we bereikbaar via Whatsapp: klik hier om met ons te chatten!

  Kvk-nummer
  09060898
 • BTW-nummer NL 809940826B01

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 8.30 - 12.00 en 12.30 - 17.00 uur.
Vrijdag 8.30 - 12.00 en 12.30 - 16.00 uur.

Al 40 jaar specialist in relatiegeschenken

Stravers Relatiegeschenken is in 1983 begonnen als een eenmanszaak aan huis in combinatie met een kleine showroom. In de loop der jaren groeide het familiebedrijf flink en werd er een nieuw bedrijfspand gebouwd op het industrieterrein ‘De Rieze’ in Ulft, met een eigen drukkerij. In het bedrijf werken inmiddels zo’n dertig mensen. Wil je weten wie? Kijk dan in ons team.

Stravers is dus al ruim 40 jaar dé specialist op het gebied van promotionele relatiegeschenken. Voor relatiegeschenken, premiums, give-aways en reclameartikelen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren naar jouw wens: zowel mét, als zonder opdruk. Het assortiment wisselt regelmatig.

Groothandel

Stravers is een groothandel in relatiegeschenken. Dat wil zeggen, dat we in het groot inkopen tegen scherpe prijzen en dat we veel producten op voorraad hebben. Dus we kunnen je de relatiegeschenken goedkoop en snel aanbieden.

Bedrukking in eigen drukkerij

Alle relatiegeschenken worden in onze eigen, moderne drukkerij bedrukt door ervaren drukkers. Zij gebruiken diverse druktechnieken, afhankelijk van het te bedrukken relatiegeschenk. We kunnen hierdoor kwaliteitsbedrukking garanderen, alsook een snelle levering. De levertijd is praktisch altijd tien tot twaalf werkdagen, tenzij anders vermeld. Spoedgevalletje? In overleg met ons verkoopteam is veel mogelijk!

Bezoek aan showroom mogelijk

Stravers Promotions heeft een riante showroom waar je met eigen ogen kennis kan komen maken met onze te bedrukken relatiegeschenken. In een persoonlijk gesprek kunnen wij je het gewenste productadvies geven. Uiteraard zorgen wij voor een verse kop koffie of thee! Stravers is per auto goed bereikbaar. We hebben eigen parkeerplaatsen.

Custom made-relatiegeschenken

En heb je op onze website niet kunnen vinden wat je zocht? Dan zoeken wij met je mee naar het relatiegeschenk van je keuze. Of we zorgen dat het op maat voor je gemaakt wordt!

Ook een papieren catalogus!

Stravers is hoofdzakelijk een online aanbieder van te bedrukken relatiegeschenken. Toch blijkt dat er nog steeds behoefte is aan een papieren catalogus. We brengen daarom nog twee keer per jaar een catalogus uit in handig formaat, boordevol leuke relatiegeschenken die leuk zijn om te krijgen, maar minstens zo leuk zijn om weg te geven.

De catalogus kun je eenvoudig online bekijken én aanvragen.

Dus waarom moet je bij Stravers Relatiegeschenken bestellen?

 • Ruime ervaring
 • Scherpe prijzen
 • Snelle levering
 • Kwaliteitsgarantie
 • Riante showroom
 • ... en nog veel meer! Bezoek waarom Stravers voor al onze voordelen