Stravers kantoor

Waarom Stravers?

Elke dag weer dragen wij bij aan jouw succes door het verstrekken van relatiegeschenken die onderscheidend genoeg zijn om het verschil te kunnen maken. Onderscheid is hét toverwoord voor iedereen die streeft naar succesvol ondernemen. ‘Onderscheidend’ betekent voor Stravers Promotions dat we voorop lopen op het gebied van service, kwaliteit, voorraad en techniek. Met een collectie van ruim 4000 relatiegeschenken, bieden wij een uitgebreid assortiment aan originele relatiegeschenken waarmee jouw bedrijfsnaam op een opvallende manier gepromoot kan worden en ook jij het onderscheid kan maken.

Onze filosofie

Wij willen door middel van onze jarenlange ervaring en expertise, de ideale partner zijn voor alle bedrijven die behoefte hebben aan betaalbare relatiegeschenken en promotie artikelen.

 • 35 jaar ervaring

  Met ruim 35 jaar ervaring is Stravers Promotions dé specialist op het gebied van promotionele relatiegeschenken. Voor relatiegeschenken, premiums, give aways en reclameartikelen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren naar jouw wens: zowel mét als zonder opdruk. Stravers staat al vele tientallen jaren voor kwaliteit en een riant assortiment trendy en originele artikelen.
 • Eigen drukkerij, altijd kwaliteit

  In onze eigen moderne drukkerij vindt altijd een kwaliteitscontrole plaats, alvorens wij de artikelen bedrukken. Deze drukkerij stelt ons in staat om bedrukkingen van hoogwaardige kwaliteit te garanderen. Indien nodig, behandelen wij het product voor met een vloeistof waardoor de bedrukking extra lang op het voorwerp blijft zitten. Wij bedrukken uitsluitend met inkt(en) op waterbasis, waardoor er uiteindelijk geen schadelijke stoffen in het milieu terecht komen.
 • Gratis drukvoorstel

  Wij hebben kwaliteit en tevreden klanten hoog in het vaandel staan. Voorafgaand aan jouw bestelling ontvang je van ons dan ook altijd een gratis digitaal drukvoorstel ter controle van het te bedrukken relatiegeschenk. Pas als deze is goedgekeurd gaan wij over tot bedrukken. Op het drukvoorstel staat meestal een schets van het door jou bestelde artikel met daarop jouw logo geplaatst. Het is belangrijk om dit drukvoorstel goed te controleren. Om het voor jou gemakkelijk te maken, bevindt zich op het drukvoorstel een checklist.
 • Gratis geschenk bij bestelling

  Bij iedere 350 euro aan orderwaarde ontvang je van ons een gratis cadeau. Nieuwsgierig welke geschenk dit is? Klik dan hier en bekijk onze verrassing! 
 • Levertijden

  Doordat vrijwel alle relatiegeschenken bedrukt worden in eigen huis, kunnen de levertijden kort worden gehouden. De gemiddelde verzendtijd bedraagt 10 tot 12 werkdagen. In overleg met jou wordt de levertijd bepaald en deze gaat in wanneer je het drukvoorstel hebt goedgekeurd. Twijfel je over de haalbaarheid van jouw bestelling? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling en vraag naar de mogelijkheden. Heb je jouw relatiegeschenken met spoed nodig? Geen probleem. Jouw relatiegeschenken kunnen wij binnen 2 tot 5 werkdagen aanleveren, mits wij beschikken over voldoende voorraad. De voorwaarden hiervoor zijn:
  • Order en artwork voor 11.00 uur aanleveren in een grafisch verwerkbaar bestand
  • Drukvoorstel ter controle dient binnen één uur na ontvangst goedgekeurd te worden
  • Bedrukking in maximaal één kleur aan één zijde
  • Zaterdag, zondag en feestdagen zijn geen werkdagen
  • Voor de snelle levering geldt een toeslag van 25%
  • Eventuele vertragingen tijdens het transport vallen buiten onze verantwoordelijkheid
  • Keramiek en glas geleverd binnen vijf werkdagen.

Heb je advies nodig bij het maken van een keuze? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op en bel naar: 0315 - 632 515 of mail naar: [email protected].