Schrijfwaren bedrukken

Een uitvinding in de jaren dertig van de vorige eeuw. Pennen zijn en blijven een populaire communicatievorm. Schrijfwaren, je raakt ze altijd kwijt waardoor je continu nieuwe nodig hebt. Schrijfwaren vinden we overal. Ons brede assortiment schrijfwaren bestaat onder andere uit balpennen, luxe pennen, pennensets, potloden en markeerstiften. Schrijfwaren zijn hét promotiemateriaal en daardoor nooit verdwenen uit het assortiment van de groothandels. Bic-pennen, Waterman-pennen en Charles Dickens-pennen zijn een aantal merken van topkwaliteit welke te vinden zijn bij Stravers.

Schrijfwaren zijn één van de meest krachtigste en populairste relatiegeschenken. Schrijfwaren zoals een pen lijkt zo simpel, maar we hebben kunnen er nooit genoeg van hebben. Het effect van schrijfwaren is van lange duur, doordat ze dagelijks (meerdere keren) worden gebruikt. Schrijfwaren bedrukken we in eigen drukkerij. Heb je vragen omtrent schrijfwaren bedrukken of de inzet van relatiegeschenken? Stuur ons een e-mail of bel naar 0315-632515.

Aflopende volgorde

315 resultaten

Aflopende volgorde
Pagina
 1. Bamboe balpen Nature bamboe
  Bamboe balpen Nature
  Vanaf € 0,89 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,63
  Bij 2500 stuks
 2. Balpen van papier en maïs Ticino blauw
  Balpen van papier en maïs Ticino
  Vanaf € 0,42 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,21
  Bij 10000 stuks
 3. Kartonnen balpen met gele highlighter geel
  Kartonnen balpen met gele highlighter
  Vanaf € 0,46 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,22
  Bij 5000 stuks
 4. Bio pen tarwestro blauw
  Bio pen tarwestro
  Vanaf € 0,29 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,14
  Bij 10000 stuks
 5. Houten pen met hart hout
  Houten pen met hart
  Vanaf € 1,30 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,53
  Bij 2500 stuks
 6. Balpen Ster hout
  Balpen Ster
  Vanaf € 1,15 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,51
  Bij 2500 stuks
 7. Puntenslijper en gum Goma2 blauw
  Puntenslijper en gum Goma2
  Vanaf € 0,46 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,27
  Bij 5000 stuks
 8. Balpen met rubberen grip Manors white geel
  Balpen met rubberen grip Manors white
  Vanaf € 0,28 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,12
  Bij 10000 stuks
 9. Kleurset met 6 potloden beige
  Kleurset met 6 potloden
  Vanaf € 2,50 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,66
  Bij 1000 stuks
 10. Balpen in vorm van een potlood rood
  Balpen in vorm van een potlood
  Vanaf € 0,26 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,13
  Bij 10000 stuks
 11. Balpen uit kurk en tarwestro blauw
  Balpen uit kurk en tarwestro
  Vanaf € 0,39 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,21
  Bij 5000 stuks
 12. Balpen met licht blauw
  Balpen met licht
  Vanaf € 1,06 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,47
  Bij 2500 stuks

315 resultaten

Aflopende volgorde
Pagina

Schrijfwaren als promotiemiddel

Pennen en schrijfwaren zijn populaire relatiegeschenken. Goedkope pennen, promotie pennen en reclame pennen versterken de vergroting van de naamsbekendheid. Pennen met opdruk zullen niet snel vergeten worden. Pennen worden dagelijks door meerdere mensen vastgehouden. Laat schrijfwaren bedrukken met naam, logo of tekst. Bedrukte schrijfwaren doen het goed als giveaway. Geef ze weg op een beurs, open dag of een ander evenement waardoor je snel potentiële klanten aantrekt.

Een van onze goed verkopende schrijfwaren is de kunststoffen touchpen. De balpen met drukmechanisme is voorzien van een comfortabele rubberen grip en een zilveren houder. De touchpen is in verschillende kleuren leverbaar en heeft blauwe inkt. De minimale afname van deze touch balpen is 125 stuks. Laten bedrukken in kleine oplage? Wanneer het aantal artikelen onder het minimum te bestellen aantal van 125 ligt, is de prijs op aanvraag. Niet alleen de standaard pennen, maar ook de multifunctionele pennen, colour pennen, potloden en etuis zijn favoriet. Schrijfwaren mogen niet ontbreken op het bureau van je werknemers of relaties.

Gratis digitale drukproef

Voordat we de gewenste schrijfwaren bedrukken, zullen we een gratis digitale drukproef opstellen. Een digitale drukproef is een ontwerp van het relatiegeschenk met daarop het gekozen logo. Zo kan je zien hoe en waar jouw bedrukking komt. Wij vragen je om hem te controleren en wanneer je iets wilt wijzigen, laat het ons dan weten. Wij zullen de schrijfwaren bedrukken zodra jij tevreden bent. Na het bedrukken van de relatiegeschenken sturen wij ze op. Wij garanderen een snelle levering.

Schrijfwaren bedrukken of graveren?

Laat goedkoop schrijfwaren bedrukken met logo. De meeste van onze schrijfwaren worden bedrukt middels de tampondruk of we lasergraveren ze. Wanneer er gekozen wordt voor de tampondruk wordt er middels een tampon het logo op de schrijfwaren bedrukt. We drukken middels tampondruk wanneer de bedrukking klein is en bestaat uit maximaal vijf kleuren. Wanneer schrijfwaren vervaardigd zijn uit metaal, hout of bamboe graveren we het logo op de pen. Lasergravering zorgt voor een krasvaste gravure. Wanneer je gebruik maakt van schrijfwaren heb je natuurlijk ook papier nodig. Denk hierbij aan notitieboekjes en schrijfblokken. Een toepasselijk relatiegeschenk is een notitieboek A5. Geproduceerd uit gerecycled karton en papier maakt het een eco relatiegeschenk.

Contact

Wil je contact met ons opnemen? Stuur een e-mail naar  of bel ons op 0315-632515. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Wij geven graag antwoord op al je vragen. De algemene voorwaarden vind je op onze website.