Andere schrijfwaren bedrukken

Naast pennen bieden wij ook andere schrijfwaren aan. In onze categorie andere schrijfwaren vind je pennensets, potloden en markeerstiften. Pennensets bestaan uit verschillende schrijfwaren. In een pennenset vind je een combinatie van pennen: bijvoorbeeld een balpen, vulpen of een vulpotlood. Hier vind je ook de luxe pennensets zoals de sets van Charles Dickens. Ze zijn ideaal om in te zetten tijdens feestelijke gelegenheden. Het zijn populaire relatiegeschenken welke vaak gebruikt zullen worden. Je relaties zullen er langdurig plezier van hebben.

Ben je op zoek naar goedkope relatiegeschenken die zorgen voor naamsbekendheid, dan zijn potloden een goed idee. Potloden komen namelijk altijd van pas. Wij hebben potloden met en zonder gum en in verschillende kleuren en vormen. Zo kan je het potlood uitkiezen die het beste bij je relatie past.

Ook bieden wij markeerstiften aan in onze categorie andere schrijfwaren. Belangrijke dingen kunnen gearceerd worden met een markeerstift. Zo blijven de gearceerde woorden of teksten opvallend. Door studenten worden markeerstiften veelal gebruikt om samenvattingen te kunnen schrijven. Ook op kantoor worden markeerstiften regelmatig gebruikt. Markeerstiften zijn multifunctioneel en zeer geschikt als relatiegeschenk of giveaway.

Schrijfwaren zijn tijdloos en worden veelvuldig gebruikt. Hierdoor zijn ze zeer geschikt om in te zetten als promotiemateriaal. Onze andere schrijfwaren bedrukken wij met logo, naam of tekst. Geef ons je wensen door. Wij denken met je mee en zullen de bedrukte schrijfwaren zo snel mogelijk leveren. Heb je vragen over onze schrijfwaren bedrukken? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar 0315-632515.

Oplopende volgorde

68 resultaten

 1. Tekstmarker Underline
  Vanaf € 0,79 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,59
  Bij 2500 stuks
 2. Kleurpotlodenset Thieme
  Vanaf € 0,25 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,16
  Bij 5000 stuks
 3. Houten potlood dier
  Vanaf € 0,18 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,18
  Bij 5000 stuks
 4. Creatieve set Rembrandt
  Vanaf € 2,99 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,59
  Bij 1000 stuks
 5. Multi colour schrijfset
  Vanaf € 0,37 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,34
  Bij 5000 stuks
 6. Houten pennenset
  Vanaf € 9,99 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,42
  Bij 250 stuks
 7. 12 kleurpotloden in ECO koker
  Vanaf € 0,92 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,57
  Bij 2500 stuks
 8. 6 kleurpotloden in koker
  Vanaf € 0,46 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,35
  Bij 5000 stuks
 9. Stoepkrijt in doosje
  Vanaf € 0,99 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,61
  Bij 2500 stuks
 10. Potlood met gum
  Vanaf € 0,13 p/st bij 1000 stuks
  Vanaf € 0,07
  Bij 25000 stuks
 11. Potlood Naftar
  Vanaf € 0,08 p/st bij 1000 stuks
  Vanaf € 0,04
  Bij 25000 stuks
 12. Stoepkrijt
  Vanaf € 1,12 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,80
  Bij 2500 stuks

68 resultaten

Ontvang een gratis digitale drukproef

Voordat je overgaat tot het bestellen van de gewenste schrijfwaren, sturen wij je graag eerst een gratis digitale drukproef toe. Wil je een logo laten bedrukken op het gekozen relatiegeschenk? Dat kan natuurlijk. Wij vragen je om het gewenste logo naar ons toe te sturen zodat een medewerker van onze grafische afdeling aan de slag kan gaan met het opstellen van een digitale drukproef. Wij zullen hem zo snel mogelijk naar je toe sturen en na akkoord zullen we de andere schrijfwaren bedrukken.

Maak schrijfwaren compleet met notitieboekjes of schrijfblokken. Deze relatiegeschenken vind je in de categorie notitie op onze website. Schrijfwaren en papier zullen nooit verdwijnen en komen altijd van pas.

Andere schrijfwaren bedrukken in eigen drukkerij

Wij beschikken over een eigen drukkerij en hier bedrukken wij alle relatiegeschenken. Andere schrijfwaren kunnen bedrukt worden met naam, logo, tekst of een slogan. Wij bedrukken geheel naar wens en vinden tevredenheid belangrijk. Doordat schrijfwaren veelvuldig gebruikt worden, zijn ze ideaal om in te zetten als relatiegeschenk of giveaway. Pennensets zijn voornamelijk luxe relatiegeschenken die als blijk van waardering cadeau gegeven kunnen worden aan exclusieve relaties. Daarentegen zijn potloden leuke giveaways die geschikt zijn om uit te delen tijdens beurzen, open dagen of andere evenementen. Wij adviseren altijd om onze andere schrijfwaren te laten bedrukken. Andere schrijfwaren bedrukken wij in eigen drukkerij.

Een van onze populaire pennensets is de aluminium schrijfset. Deze set bestaat uit een pen met blauwe inkt en een vulpotlood. Het relatiegeschenk wordt geleverd in een metalen doosje. Wil je het doosje laten bedrukken, dan bedrukken wij middels de tampondruk. De pennen zelf worden gelasergraveerd. De minimale afname van deze pennenset is 50 stuks. Liever een kleine oplage bestellen? Dan is de prijs op aanvraag en zullen we je een aangepaste offerte toesturen. Andere schrijfwaren bedrukken heeft voordelen: je relaties zullen het waarderen en de bedrukking zorgt voor een blijvende herinnering.

Vragen?

Voor vragen kan je contact opnemen met een medewerker van onze klantenservice. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en staan je graag te woord. Op de contactpagina vind je onze contactgegevens. In onze drukkerij werken ervaren drukkers, die met veel toewijding andere schrijfwaren bedrukken.