Markeerstiften bedrukken

Wil je een belangrijke notitie uitlichten? Een cruciale zin gemakkelijk kunnen terugvinden op een overvolle pagina? Een aantekening niet vergeten? Dan biedt een markeerstift uitkomst. Deze stift zorgt ervoor dat je op een snelle en efficiënte manier woorden en zinnen kunt aanstrepen die je later op eenvoudige wijze terug kunt vinden. Een dergelijk hulpmiddel kan iedereen eigenlijk wel op het werk gebruiken. Markeerstiften bedrukken zijn daarom prima in te zetten als relatiegeschenk of promotieartikel. Laat ze bedrukken met je eigen tekst of logo en de stiften zijn compleet.

10 artikelen

10 artikelen

Markeerstiften bedrukken ter promotie

Een markeerstift bedrukken is een ideaal relatiegeschenk. Je zakelijke contacten zullen dagelijks gebruikmaken van dit praktische cadeau. Geef jouw geschenk een persoonlijk tintje door de markeerstiften te bedrukken met bedrijfsnaam of logo, dan zullen je relaties regelmatig herinnerd worden aan jouw bedrijf. Een bedrukking dient je promotiedoeleinden op subtiele wijze en komt de reputatie van je bedrijf daarom ten goede. Dit is natuurlijk een positieve bijkomstigheid van je relatiegeschenk.

Zoek je een originele, kwalitatief goede markeerstift voor je relaties? Bij Stravers Relatiegeschenken vind je het cadeau dat je zoekt. Kijk maar eens op je gemak rond in het brede assortiment. Laat een markeerstift bedrukken van jouw keuze. Bij Stravers Promotions hanteren wij altijd zeer scherpe prijzen. Bekijk hieronder onze scherp geprijsde markeerstiften:

  • 3 kleuren markeerstift Triangel
  • Markeerstift Spuit
  • Markeerstift 4 kleuren Squarie

Service omtrent markeerstiften

Weet je welke markeerstift je graag wilt weggeven? Dan zorgt Stravers Relatiegeschenken voor een goede afhandeling van je bestelling. Jouw bedrukte markeerstiften prijken binnen de kortste keren op de bureaus van je dierbare relaties.

Laden...