Bestsellers
Jeu de boules set Otho zwart
v.a. € 12,38
bij 250 stuks
V.a. 10 stuks
Kleine oplage
Jojo geel
v.a. € 0,11
bij 10000 stuks
12 werkdagen
Goedkoop
Bloemengroet in een flesje standaard
v.a. € 5,45
bij 500 stuks
10 werkdagen
Snel

Vrije tijd relatiegeschenken bedrukken

Naast werk is er natuurlijk ook nog tijd voor ontspanning: vrije tijd. Tijd die ieder mens anders besteedt. Voldoende vrije tijd is belangrijk om een gezond leven te leiden. Juist op dit gebied valt er op een laagdrempelige manier reclame te maken voor je bedrijf of organisatie. Vrije tijd relatiegeschenken zijn vaak erg bruikbaar. Veel relatiegeschenken voor de vrije tijd worden ook buitenshuis gebruikt. Hierdoor vallen ze op en worden ze gezien door anderen.

In de categorie vrije tijd vind je voornamelijk relatiegeschenken voor mensen die graag buiten zijn. Laat je werknemers meer van hun vrije tijd genieten met onze relatiegeschenken. Artikelen op het gebied van spellen, kinderen, reizen, zomer, tuinieren en sporten vind je in ons uitgebreide assortiment. Hieronder vallen ook outdoor artikelen zoals tuin relatiegeschenken en diverse strandartikelen. Veel mensen gaan in hun vrije tijd er graag op uit. Vrije tijd en outdoor artikelen zijn hierdoor populaire relatiegeschenken.

Wil je je relaties verrassen in de zomerperiode? Kies dan voor relatiegeschenken uit de categorie zomer. Zonnebrillen, slippers, waaiers, strandballen en opblaasbare strandartikelen zijn geliefde vrije tijd items en zorgen voor een onvergetelijke zomer. Deze producten kan je combineren met zonnebrand en strandspellen. Ook sportartikelen zijn geschikt om te gebruiken in de zomer.

Relatiegeschenken op het gebied van vrije tijd en outdoor. Stuk voor stuk leuke en bruikbare geschenken om te krijgen. Vrije tijd relatiegeschenken bedrukken wij allemaal met logo in onze eigen drukkerij. Hierdoor krijgen jouw vrije tijd relatiegeschenken een persoonlijk 'touch' en kun je direct starten met het verbeteren van je naamsbekendheid en imago. Wil je bedrukte vrije tijd relatiegeschenken en promotieartikelen bestellen maar heb je vragen, neem contact met ons op. Wij helpen je graag. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Oplopende volgorde

298 resultaten

Oplopende volgorde
Pagina
 1. Activity tracker Bolt blauw
  Activity tracker Bolt
  Vanaf € 12,95 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 8,95
  Bij 500 stuks
 2. Digitale bagageweegschaal zwart
  Digitale bagageweegschaal
  Vanaf € 2,99 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,39
  Bij 500 stuks
 3. Bellenblaas incl. full colour etiket wit
  Bellenblaas incl. full colour etiket
  Vanaf € 0,65 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,48
  Bij 5000 stuks
 4. Kofferlabel Wood bruin
  Kofferlabel Wood
  Vanaf € 0,99 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,59
  Bij 1000 stuks
 5. Speelkaarten Bellagio zilver
  Speelkaarten Bellagio
  Vanaf € 1,49 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,09
  Bij 1000 stuks
 6. Racketset Mallorca oranje
  Racketset Mallorca
  Vanaf € 1,69 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,29
  Bij 1000 stuks
 7. Golfballen wit
  Golfballen
  Vanaf € 0,59 p/st bij 144 stuks
  Vanaf € 0,49
  Bij 1728 stuks
 8. Strandbal Globe multi
  Strandbal Globe
  Vanaf € 0,83 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,56
  Bij 2500 stuks
 9. Strandbal Beach donker oranje/wit
  Strandbal Beach
  Vanaf € 1,19 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,24
  Bij 2500 stuks
 10. Slippers Copa geel,41-44
  Slippers Copa
  Vanaf € 2,29 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,39
  Bij 1000 stuks
 11. Reisset Milaan grijs
  Reisset Milaan
  Vanaf € 1,89 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,49
  Bij 1000 stuks
 12. Puzzel Kubus wit
  Puzzel Kubus
  Vanaf € 9,99 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 6,59
  Bij 4800 stuks

298 resultaten

Oplopende volgorde
Pagina

Vrije tijd relatiegeschenken bedrukken met logo

Vrije tijd relatiegeschenken zijn breed inzetbaar. Voor binnen en buiten, voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan een leuke zomerse dag die je buiten doorbrengt met de kinderen. Speelgoed, frisbees, springtouwen, slippers en zonnebrillen zijn dan onmisbaar. Relatiegeschenken voor buiten uit de categorie vrije tijd zijn geliefd. In de zomerperiode tref je buiten veel mensen aan. Laat relatiegeschenken vrije tijd bedrukken met logo of tekst. Bedrukt met logo is het ideaal promotiemateriaal, in te zetten voor promotionele concepten.

De zonnebril Ibiza is een populair relatiegeschenk welke veel wordt gedragen in de vrije tijd. Ze zijn voorzien van een UV400-bescherming, wat betekent dat de zonnebril 100% UV-bescherming geeft. Ze zijn gemakkelijk en uitstekend te bedrukken. Zonnebrillen bedrukken we met naam, logo of tekst. De minimale afname is 50 stuks. Liever een kleine oplage van deze bedrukte vrije tijd relatiegeschenken? Je kan eenvoudig online een offerte aanvragen en in overleg zullen we je een aangepaste prijsopgave toesturen.

Festivals: relatiegeschenken voor outdoor

Veel bedrijven en organisaties maken in de zomermaanden reclame met zonnebrillen. Tijdens festivals, concerten en evenementen wordt er veelal reclame gemaakt met bedrukte zonnebrillen. Ze laten de artikelen bedrukken en zetten ze vervolgens in als give-away. De bezoekers kunnen dit artikel met logo tijdens het festival of evenement direct gebruiken. Maar ook daarna kunnen de bedrukte zonnebrillen dagelijks worden gebruikt. Doordat een zonnebril op ooghoogte wordt gedragen, springt het logo direct in het zicht.

Ook andere vrije tijd artikelen zoals waaiers, opvouwbare waterflesjes, opvouwbare paraplu’s en opvouwbare tassen doen het goed tijdens evenementen. Ze worden door de bezoekers graag in ontvangst genomen. Wij adviseren om ook deze vrije tijd en outdoor relatiegeschenken te laten bedrukken.

Gratis digitale drukproef

Via onze website kan je eenvoudig een offerte aanvragen. Je kan het logo aanleveren en de aanvraag krijgen wij vervolgens binnen. Wij zullen een offerte opstellen. Voordat we de vrije tijd artikelen bedrukken, zal onze grafische afdeling aan de slag gaan met de digitale drukproef. Een drukproef is een schets van het relatiegeschenk met logo. Op deze manier kan je van tevoren zien hoe en waar het logo komt. Nadat je akkoord gaat, zullen we de vrije tijd relatiegeschenken bedrukken. Wij hanteren snelle levertijden.

Contact

Heb je vragen omtrent outdoor en vrije tijd relatiegeschenken bedrukken of heb je hulp nodig tijdens het bestellen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Onze algemene voorwaarden vind je op de website.