Spellen bedrukken

Tijd voor gezelligheid betekent tijd voor een spelletje. Nederlanders zijn gek op een leuk bordspel waarbij de hele familie gezellig om de tafel komt zitten en iedereen zijn best doet om te winnen. Nodig je vrienden uit en organiseer een spellenavond. Zorg voor lekkere hapjes en drankjes, begin met spelen en waarschijnlijk vergeet je al snel de tijd door alle gezelligheid.

Social distancing is hét begrip van 2020 waar we ons allemaal aanhouden. Het advies is om zoveel mogelijk thuis te blijven en werken. Je ziet je vrienden en familieleden weinig en probeert er thuis het beste van te maken. Maar hoe besteed je je vrije tijd binnenshuis? Het spelen van spelletjes is een goed idee. Een spel spelen met je partner, gezin of huisgenoten zorgt voor vermaak. Thuisblijvend Nederland speelt massaal spelletjes om zo verveling tegen te gaan. Er worden op dit moment ontzettend veel spellen verkocht.

Spellen zijn er in alle soorten en maten, van klassieke speelkaarten tot een frisbee op het strand. In onze categorie spellen vind je speelkaarten, spellensets, frisbees, jojo’s, puzzels en overige spellen zoals bordspellen en concentratiespellen. Wil je je hersenen laten kraken met een breinbreker? Kies dan voor een 3-delig houten denkspel of een kunststof schuifpuzzel. Maar ook de klassieke speelkaarten in doosje of een jojo met knipperend licht zorgen voor plezier.

Een spel is een leuk relatiegeschenk voor jong en oud. Spellen zijn ook geschikt om in te zetten als give-away. Spellen kan je laten personaliseren. Kies ervoor om spellen te laten bedrukken met logo of tekst. Denk bijvoorbeeld aan een spel of puzzel met de naam of foto van de ontvanger. Spellen met logo zijn populaire relatiegeschenken om weg te geven.

Een spel als relatiegeschenk draagt bij aan jouw naamsbekendheid, mits jouw bedrijfslogo gedrukt is op de artikelen natuurlijk. Heb je vragen over spellen bedrukken? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Oplopende volgorde

60 resultaten

 1. Opvouwbare frisbee
  Vanaf € 0,33 p/st bij 200 stuks
  Vanaf € 0,27
  Bij 3200 stuks
 2. Waardering:
  100%
  Full colour speelkaarten
  Vanaf € 3,81 p/st bij 125 stuks
  Vanaf € 1,37
  Bij 2500 stuks
 3. Houten torenspel ECO
  Vanaf € 3,19 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,49
  Bij 500 stuks
 4. Gerecyclede speelkaarten ECO
  Vanaf € 0,79 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,47
  Bij 2500 stuks
 5. Sleutelhanger puzzelkubus
  Vanaf € 2,99 p/st bij 150 stuks
  Vanaf € 2,09
  Bij 2400 stuks
 6. Speelkaarten Bellagio
  Vanaf € 2,99 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 1,22
  Bij 500 stuks
 7. Speelkaarten Royal Grand
  Vanaf € 1,69 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,79
  Bij 1000 stuks
 8. Puzzel Kubus
  Vanaf € 5,99 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 4,39
  Bij 1200 stuks
 9. Frisbee met ringen stapelbaar
  Vanaf € 1,13 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,70
  Bij 2500 stuks
 10. Jojo hout
  Vanaf € 0,57 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,48
  Bij 5000 stuks
 11. Geduldspelletjes
  Vanaf € 0,42 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,32
  Bij 5000 stuks
 12. Jojo Milux
  Vanaf € 0,50 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,39
  Bij 5000 stuks

60 resultaten

Spellen met logo bedrukken

Ga jij dit jaar voor originele relatiegeschenken? Kies voor spellen en zorg dat je relaties zich goed kunnen vermaken in hun vrije tijd. In ons brede assortiment spellen vind je altijd het juiste spelletje voor je relaties. Een ruime keuze in soort, kleur en grootte. Laat spelletjes bedrukken met een naam, logo of tekst. Bedrukte spellen kunnen elke dag gebruikt worden, waardoor je naamsbekendheid snel vergroot. Veel van onze spellen, zoals de spelletjes in houten doos of het domino spel, worden geproduceerd uit hout. Hout is zeer milieuvriendelijk, recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Met deze duurzame relatiegeschenken laat je blijken dat je niet alleen geeft om je relatie maar ook om het milieu. Onze houten jojo met bedrukking is een leuke give-away om in te zetten op beurzen, open dagen of andere evenementen.

Bedrukken kleine oplage

Houd je relaties scherp met een bedrukte spelletjes, zoals een denkspel. Het spel wordt geleverd in een katoenen zakje, welke we met logo bedrukken. Kies voor een bedrukking in max. vier kleuren. De minimale afname van dit spel is 100 stuks. Liever een kleine oplage denkspellen met kleur opdruk? In overleg kunnen we je een aangepaste prijsopgave toesturen.

Overige spellen

Op onze website vind je ook andere diverse spellen in ons assortiment zoals jeu de boules, VR brillen, luxe spellen en opblaasbare artikelen zoals een strandbal. Laat strandballen bedrukken en je bent verzekerd van urenlang speelplezier. Ideaal om mee te nemen naar het strand waarmee je vervolgens kan overgooien, voetballen of een ander balspelletje kan spelen. Al onze spellen zijn scherp geprijsd.

Aanleveren logo

Heb je interesse in één van onze spellen? Via onze website kan je een offerte aanvragen. Wij stellen de offerte op en sturen hem je toe. Voordat we de relatiegeschenken bedrukken, stellen we eerst een gratis digitale drukproef op. Een digitale drukproef is een schets van het artikel met de gewenste bedrukking. Een drukproef wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers. Wij sturen je de digitale drukproef toe en vragen je om deze te controleren. Na jouw akkoord zullen we de relatiegeschenken bedrukken in eigen drukkerij. Doordat wij over een eigen drukkerij beschikken, kunnen we snel leveren.

Contact

Interesse in spellen bedrukken maar heb je nog een aantal vragen? Laat het ons weten. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Ook onze andere relatiegeschenken zoals jute tassen, fiets artikelen, eco pennen, usb hubs, opvouwbare paraplus en mokken bedrukken we naar wens. De algemene voorwaarden vind je op onze website.