Spellen bedrukken

Tijd voor gezelligheid betekent tijd voor een spelletje. Nederlanders zijn gek op een leuk bordspel waarbij de hele familie gezellig om de tafel komt zitten en iedereen zijn best doet om te winnen. Nodig je vrienden uit en organiseer een spellenavond. Zorg voor lekkere hapjes en drankjes, begin met spelen en waarschijnlijk vergeet je al snel de tijd door alle gezelligheid.

Een spel is een leuk relatiegeschenk voor jong en oud. Spellen zijn ook geschikt om in te zetten als give-away. Spellen kan je laten personaliseren. Kies ervoor om spellen te laten bedrukken met logo of tekst. Denk bijvoorbeeld aan een spel of puzzel met de naam of foto van de ontvanger. Spellen met logo zijn populaire relatiegeschenken om weg te geven. Een spel als relatiegeschenk draagt bij aan jouw naamsbekendheid, mits jouw bedrijfslogo gedrukt is op de artikelen natuurlijk. Heb je vragen over spellen bedrukken? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Artikelen 1-12 van 96

Spellen met logo bedrukken

Ga jij dit jaar voor originele relatiegeschenken? Kies voor spellen en zorg dat je relaties zich goed kunnen vermaken in hun vrije tijd. In ons brede assortiment spellen vind je altijd het juiste spelletje voor je relaties. Een ruime keuze in soort, kleur en grootte. Laat spelletjes bedrukken met een naam, logo of tekst. Bedrukte spellen kunnen elke dag gebruikt worden, waardoor je naamsbekendheid snel vergroot. Veel van onze spellen, zoals de spelletjes in houten doos of het domino spel, worden geproduceerd uit hout. Hout is zeer milieuvriendelijk, recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Met deze duurzame relatiegeschenken laat je blijken dat je niet alleen geeft om je relatie maar ook om het milieu. Onze houten jojo met bedrukking is een leuke give-away om in te zetten op beurzen, open dagen of andere evenementen.

Bedrukken kleine oplage

Houd je relaties scherp met een bedrukte spelletjes, zoals een denkspel. Het spel wordt geleverd in een katoenen zakje, welke we met logo bedrukken. Kies voor een bedrukking in max. vier kleuren. De minimale afname van dit spel is 100 stuks. Liever een kleine oplage denkspellen met kleur opdruk? In overleg kunnen we je een aangepaste prijsopgave toesturen.

Spellen zijn er in alle soorten en maten, van klassieke speelkaarten tot een frisbee op het strand. In onze categorie spellen vind je speelkaarten, spellensets, frisbees, jojo’s, puzzels en overige spellen zoals bordspellen en concentratiespellen. Wil je je hersenen laten kraken met een breinbreker? Kies dan voor een 3-delig houten denkspel of een kunststof schuifpuzzel. Maar ook de klassieke speelkaarten in doosje of een jojo met knipperend licht zorgen voor plezier.

Overige spellen

Op onze website vind je ook andere diverse spellen in ons assortiment zoals jeu de boules, VR brillen, luxe spellen en opblaasbare artikelen zoals een strandbal. Laat strandballen bedrukken en je bent verzekerd van urenlang speelplezier. Ideaal om mee te nemen naar het strand waarmee je vervolgens kan overgooien, voetballen of een ander balspelletje kan spelen. Al onze spellen zijn scherp geprijsd.

Aanleveren logo

Heb je interesse in één van onze spellen? Via onze website kan je een offerte aanvragen. Wij stellen de offerte op en sturen hem je toe. Voordat we de relatiegeschenken bedrukken, stellen we eerst een gratis digitale drukproef op. Een digitale drukproef is een schets van het artikel met de gewenste bedrukking. Een drukproef wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers. Wij sturen je de digitale drukproef toe en vragen je om deze te controleren. Na jouw akkoord zullen we de relatiegeschenken bedrukken in eigen drukkerij. Doordat wij over een eigen drukkerij beschikken, kunnen we snel leveren.

Contact

Interesse in spellen bedrukken maar heb je nog een aantal vragen? Laat het ons weten. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Ook onze andere relatiegeschenken zoals jute tassen, fiets artikelen, eco pennen, usb hubs, opvouwbare paraplus en mokken bedrukken we naar wens. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

Laden...