Speelkaarten bedrukken

Het kaartspel lijkt zo simpel en overzichtelijk: je hebt niet meer nodig dan een klaver, harten, schoppen en ruiten; en daarbij misschien nog de joker. Dat is alles. Maar het is bijna niet te geloven hoeveel verschillende spellen hiervoor zijn uitgedacht. Speelkaarten zijn daardoor altijd een bruikbaar geschenk, iedereen weet er wel raad mee. Laat je speelkaarten bedrukken met logo of bedrijfsnaam dan weet je zeker dat je een goed relatiegeschenk in handen hebt.

Artikelen 1-12 van 13

Speelkaarten bedrukken met logo

Speelkaarten genereren al eeuwenlang nieuwe toepassingen en nieuwe ideeën. Van de Oud-Hollandse spellen zoals pesten en toepen tot het ingewikkelde troeven en bieden van klaverjassen en bridge. En als iemand even om gezelschap verlegen zat, bood het kaartspel solitair vermaak met traditionele spellen als free cell en patience.

Maar dit is nog niet het einde van het verhaal. Want wie dacht dat kaarten ouderwets of passé is, heeft gerekend buiten de 21e-eeuwse hype van de casinospellen blackjack en poker. Het kaartspel zal waarschijnlijk altijd wel populair blijven. Dat is dan ook waarom fabrikanten al sinds het ontstaan van de huidige reclamewereld speelkaarten bedrukken met hun bedrijfsnaam of logo. 

Speelkaarten bedrukken ter promotie

Bij kaarten denk je misschien in eerste instantie aan een huiselijk tafereel. Maar een kaartspel past in elke tas en kan overal van pas komen: op de luchthaven, in vliegtuigen, in treinen, op hotelkamers en in het café. Met de kaartspellen van Stravers Promotions maak je reizend promotie voor je bedrijf. Kies voor stevige geplastificeerde kaarten die in alle omstandigheden fraai blijven. Per pak geleverd in een doosje of onderdeel van een volledige speelset met notitieblok. Speelkaarten bedrukken wij met uiterste zorg en precisie. Zo zag je de kaarten nog nooit!

Bestel voordelig speelkaarten en laat speelkaarten bedrukken en andere relatiegeschenken bij Stravers Promotions. Speelkaarten bedrukken wij al binnen twaalf werkdagen geheel op maat. Neem dus nu contact op met ons verkoopteam voor een offerte op maat of voor vragen over speelkaarten bedrukken. Bel telefoonnummer 0315-63251 of vul het contactformulier in op onze website.

Laden...