Druktechnieken

Stravers is een gerenommeerde groothandel in relatiegeschenken inclusief eigen moderne drukkerij. Onze relatiegeschenken worden dus in eigen huis gedrukt door ervaren drukkers. En ook de films die nodig zijn bij het drukproces worden in eigen huis ontwikkeld. Dit alles heeft als voordeel dat we de kwaliteit van het bedrukkingsproces volledig onder controle hebben en dat we jouw bestelling snel en tegen scherpe prijzen kunnen leveren.

Blinddruk Borduring Digitale druk Keramische druk Lasergraveren

Offset druk Sublimatie Tampondruk Transferdruk Zeefdruk

Aanlevering logo of tekst

Jouw logo of tekst moet vaak om druktechnische redenen nog aangepast worden door onze grafische afdeling. Hier lees je hoe je de door jou gewenste opdruk het best kunt aanleveren.

Druktechnieken Stravers Relatiegeschenken

Elk relatiegeschenk vraagt om een andere druktechniek, afhankelijk van onder andere het materiaal, het oppervlak en hetgeen er opgedrukt moet worden.

Op het moment dat je een offerte opvraagt gaat het verkoopteam van Stravers bepalen welke druktechniek in jouw specifieke geval het meest geschikt is. Omdat de druktechniek direct de drukprijs bepaalt, raden wij je altijd aan om bij het vergelijken van diverse offertes ook de druktechnieken te vergelijken. Zo voorkom je dat je een ogenschijnlijk goedkoop artikel koopt.

Voorbehandelingen

Indien nodig, behandelen wij het relatiegeschenk van jouw keuze voor met een vloeistof waardoor de bedrukking extra lang op het artikel blijft zitten. Wij bedrukken uitsluitend met inkt(en) op waterbasis, waardoor er uiteindelijk geen schadelijke stoffen in het milieu terecht komen. 

Nabehandelingen

De meeste relatiegeschenken moeten na het drukken nog drogen. Soms in de droogtunnel, soms aan de droge lucht. Daarna worden ze ingepakt en verstuurd naar jou als klant.

Groen bedrukken

Stravers probeert zo groen mogelijk te bedrukken. Enige tijd geleden zijn wij daarom bijvoorbeeld overgestapt op speciale inkten die voor een groot deel zijn gebaseerd op waterbasis. Het spreekt voor zich dat we de kwaliteit van opdrukken nog steeds garanderen. We hebben ook steeds meer 'groene relatiegeschenken' in het assortiment. Denk aan bio-pennen en energiebesparende artikelen.

Wij onderscheiden diverse druktechnieken. In het menu hiernaast zie je welke dat zijn en kun je meer over de betreffende druktechniek lezen.