Bordspellen bedrukken

Bordspellen zijn ideaal om als groep wat gezelligs met elkaar te doen. Aan tafel, maar óók onderweg in het vliegtuig of achterin de auto. Geef bordspellen weg als relatiegeschenk, zo speel je de concurrentie weg. Bordspellen bedrukken we tegen de allerscherpste prijs!

Bordspellen kent iedereen. En of je nu een echt ‘spelletjesmens’ bent of niet: van gezelligheid houdt iedereen en dat is met een leuk bordspel gegarandeerd.

Oplopende volgorde

1 artikel

  1. Magnetisch spellensetje
    Vanaf € 2,28 p/st bij 50 stuks
    Vanaf € 1,81
    Bij 1000 stuks

1 artikel

Bordspellen bedrukken met logo

Van het klassieke schaak- en damspel tot tangram en solitair; bij Stravers Promotions vind je een keur aan bordspellen. Gezellig om te spelen samen met het gezin of in de pauze met je collega’s of tijdens een avondje met vrienden. Iedereen zal het leuk vinden weer eens een bordspel te spelen, want spelletjes spelen we tegenwoordig vooral op het tablet en mobiel. Dan is een bordspel weer een verademing; gezellig, direct en je ogen en duimen worden er niet moe van. Bovendien zijn de meeste bordspellen van Stravers magnetisch, dat betekent dat pionnen vast blijven zitten aan het bord als het bord beweegt. Ideaal dus voor onderweg.

Bordspellen bedrukken als relatiegeschenk

Ontzettend leuk om zelf te spelen maar ook om weg te geven als relatiegeschenk. Een bordspel is een ideaal relatiegeschenk als de vakantie staat te wachten, of voor de donkere dagen: hét moment om weer eens een bordspel uit de kast te pakken. Voor deze gelegenheid kunnen wij de bordspellen bedrukken met jouw bedrijfslogo of boodschap. Dat doen we bijvoorbeeld op het blik of de deksel. Je kunt je weinig gezelligere reclame bedenken.