Puzzels bedrukken

Puzzelen, we doen het al decennia lang en het blijft leuk. Samen met het hele gezin aan de keukentafel aan een grote puzzel werken, of alleen, om even te ontspannen na een drukke dag. Als kinderen beginnen we al met het gepuzzel, maar ook vele senioren komen puzzelend hun dagen door. Het is een uitstekende manier om je geest te prikkelen en je inzicht te trainen. Daarnaast is een puzzel een uitstekend relatiegeschenk. Bij Stravers Promotions laat je al puzzels bedrukken met logo vanaf €0,28.

Artikelen 1-12 van 25

Puzzels bedrukken met logo

Puzzelen heeft inmiddels een veel bredere vorm gekregen dan alleen de wat ouderwetse legpuzzels. Denk aan het 3D-puzzelen, waarbij hele wereldbollen in elkaar gezet kunnen worden. Maar ook de echte breinbrekers zijn razend populair geworden, zoals Sudoku.

Zodra we wat meer tijd krijgen vullen we die al snel in met het maken van puzzels. Denk maar eens aan de vakantieperiodes. Wat doe je als je lekker op het strand ligt? Juist, met een puzzelboekje in de hand werk je naast een kleurtje ook aan het vermogen van je brein. Rond de kerstperiode gaan veel families de uitdaging aan om samen een grote puzzel te leggen. Naast dat het een enorm leuke bezigheid is, draagt het ook nog eens bij aan je (ruimtelijk) inzicht. Je zult merken dat het puzzelen steeds beter gaat en dat je je geest als het ware aan het trainen bent. En daarvan zal je de vruchten plukken als je weer op je werk verschijnt.

Puzzels bedrukken als relatiegeschenk

Naast dat het voor de ontvanger een leuk geschenk is, is het voor jou als ondernemer natuurlijk ook erg interessant om puzzels weg te geven als geschenk of give away. Mensen kunnen uren bezig zijn met een puzzel en zien constant jouw logo. Puzzels bedrukken wij onze eigen drukkerij. Hier werken enkel drukkers met jarenlange ervaring. Puzzels bedrukken we goedkoop en snel doordat we over een ruime voorraad puzzels beschikken.

Laat puzzels bedrukken met je bedrijfsnaam of logo en de puzzelaars zullen ongemerkt aan je bedrijf denken, waardoor het een ideaal promotiemiddel is waar iedereen wat aan heeft. Heb je nog vragen over puzzels bedrukken? Neem dan contact op met onze specialisten: 0315 - 632515.

Laden...