Overige spellen bedrukken

Spelletje spelen? Gezellig! Iedereen vindt de klassieke spelletjes leuk. Een afleiding van de drukte van de dag en bovendien een sociale bezigheid. Spelletjes doen het dus ook erg goed als relatiegeschenk. Bedrukt met een logo of tekst zijn ze ideaal om weg te geven aan zakelijke relaties. Overige spellen bedrukken wij in onze eigen drukkerij.

6 artikelen

6 artikelen

Overige spellen bedrukken met logo

Een spelletje is altijd leuk en ze hoeven niet altijd uren te duren. Een spelletje als Mikado is een bekend en spannend spel dat zo lang kan duren als je zelf wilt. Het aantal rondes dat je speelt kun je immers zelf bepalen. Bovendien neemt het niet veel ruimte in beslag en speel je het al met twee personen. Erg leuk dus voor in een pauze bijvoorbeeld, als je even geen zin hebt in je smartphone maar een ouderwets spelletje wilt spelen. Mikado is een echt behendigheidsspel. Misschien ben jij meer van denkspelletjes? Domino is een van de populairste en simpelste denkspelletjes. Pak het houten doosje erbij en verbaas je hoeveel plezier je met de zwarte steentjes kunt hebben.

Overige spellen bedrukken als relatiegeschenk

Dat plezier maakt spelletjes tot populaire relatiegeschenken. En bij Stravers Promotions laat je overige spellen bedrukken met bedrijfslogo. Zo maak je zeker goede reclame. Bijvoorbeeld ook met jongleerballen, gegarandeerd plezier voor jong en oud. En jongleren verbetert daarnaast vele vaardigheden zoals het concentratievermogen. Een ander zeer leuk spel is het voetbalspel: haal het oude gevoel van de schoolkantine weer op met dit klassieke en ‘sportieve’ spel. Wellicht geven je relaties deze leuke geschenken aan hun kinderen. En bedenk: plezier van een kind werkt aanstekelijk, zo krijgt je bedrijf de beste promotie die mogelijk is.

Laden...

Laden...