Spellensets bedrukken

Niemand is ooit te oud voor het spelen van een gezellig spelletje. Laat daarom spellensets bedrukken met logo of bedrijfsnaam en verras jong en oud. Heb je zin om een leuke avond door te brengen met het gezin, vrienden of familieleden? Schakel de televisie en de computer dan eens uit en trek een ouderwets spel uit de kast. Het zal je verbazen hoe snel je een verbondenheid met je spelgenoten zult voelen. Het gezamenlijk spelen van een spel is goed voor het verstevigen van onderlinge banden en kan bovendien zeer ontspannend zijn. Laat zien dat jij persoonlijk contact en communicatie belangrijk vindt met spellensets.

Oplopende volgorde

8 artikelen

 1. Spelletjes in houten doos
  Vanaf € 2,09 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,66
  Bij 1000 stuks
 2. Houten spellenset Quality time
  Vanaf € 4,58 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,76
  Bij 500 stuks
 3. Houten doosje domino Landers
  Vanaf € 12,04 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 9,67
  Bij 500 stuks
 4. Dubbelzijdig MDF spellenset Baggy
  Vanaf € 21,53 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 17,45
  Bij 100 stuks
 5. Bamboe bingoset
  Vanaf € 15,59 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 11,72
  Bij 250 stuks
 6. 3 klassieke spellen in box VINGA
  Vanaf € 19,66 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 15,48
  Bij 100 stuks
 7. Opvouwbare backgammon en damspel
  Vanaf € 22,48 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 18,22
  Bij 100 stuks
 8. Spellenset kaarten en domino
  Vanaf € 3,12 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,59
  Bij 500 stuks

8 artikelen

Spellensets bedrukken met logo

Bezorg je dierbare zakenrelaties uren spelplezier door hen een mooie spellenset cadeau te doen. Bij Stravers Promotions heb je een ruime keuze aan spellensets. Ga dus snel op zoek naar de set die jij het best bij jouw zakelijke contacten vindt passen:

 • 5-in-1 spellenset
 • Houten spellenset
 • Kaart en dobbelspel

Spellensets bedrukken als relatiegeschenk

Heb je een spellenset gevonden die aan jouw eisen voldoet? Laat de spellensets bedrukken met je bedrijfsnaam of logo om het meeste uit je geschenk te halen. Spellensets bedrukken met logo, die je weggeeft als relatiegeschenk, zorgt voor een goede promotie van je bedrijf in een informele setting. Omdat de sfeer tijdens het spelen van een spel ontspannend is, zullen je relaties en hun spelgenoten des te ontvankelijker zijn voor een subtiele vorm van reclame. De bedrukking zal hen op een positieve manier aan je bedrijf herinneren. Dat komt zowel je reputatie als de naamsbekendheid ten goede.

Ga je voor spellensets bedrukken met logo van Stravers Relatiegeschenken? Dan kun je erop rekenen dat je relaties binnenkort een kwalitatief, prachtig bedrukt cadeau zullen ontvangen. Stravers Promotions zorgt voor een efficiënte afhandeling van je bestelling, zodat je net zo tevreden bent met het relatiegeschenk als je zakelijke contacten. Heb je nog vragen over spellensets bedrukken? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling. Zij staan tijden kantooruren voor je klaar.