Jojo's bedrukken

Jojo's bedrukken met logo of bedrijfsnaam met tekst of bedrijfsnaam. Wie kent ze niet, die leuke ronde dingetjes die zich kunnen uitrollen door middel van een dun touwtje. Het mooiste is dan, dat ze ook weer vanzelf terug komen. En een groot raadsel tijdens het draaien blijft wat er nu daadwerkelijk op de jojo staat. Het is een grappig dingetje om lekker mee te spelen wanneer verveling zich voor doet of wanneer het hoofd even bomvol stress zit. Gewoon even lekker doelloos met de handen bezig zijn om alles weer op een rijtje te krijgen in het hoofd.

Oplopende volgorde

6 artikelen

 1. Ronde houten jojo
  Vanaf € 0,43 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,34
  Bij 5000 stuks
 2. Jojo Milux
  Vanaf € 0,48 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,38
  Bij 5000 stuks
 3. Kunststof jojo
  Vanaf € 1,14 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,92
  Bij 2500 stuks
 4. Beoordeling:
  100%
  Jojo hout
  Vanaf € 0,55 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,44
  Bij 5000 stuks
 5. Jojo met knipperend licht
  Vanaf € 1,36 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,13
  Bij 1000 stuks
 6. Jojo Runux
  Vanaf € 0,52 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,41
  Bij 5000 stuks

6 artikelen

Jojo's bedrukken met logo

Stravers Promotions heeft jojo’s in verschillende maten en kleuren. De platte buitenkant van het vrolijke rondje is een ideale plek voor de opdruk van een bedrijfslogo. Zo kun je jouw relatie een vrolijk en speels relatiegeschenk cadeau doen. Dat kan ze helpen op het werk, doordat ze zich even af kunnen wenden van de kern van de arbeid door gebruik te maken van de jojo. En daarna kunnen ze weer fris en fruitig, misschien met nieuwe inzichten, verder gaan met waar ze zijn gebleven.

Naast jojo's bedrukken we ook nog een tal van andere spellen:

 • Speelkaarten
 • Puzzels
 • Frisbees

Jojo's bedrukken als mysterieus relatiegeschenk

Er zullen ook relaties zijn die de jojo aan één van de kinderen thuis geven. Ook die zullen er absoluut plezier aan beleven en er is een grote kans dat de jojo mee naar school gaat, zodat ook alle vriendjes en vriendinnetjes kunnen meegenieten van het simpele, maar toch zo leuke en interessante speeltje. Bovendien zullen juffen, meesters en ouders gefascineerd kijken naar de bezigheden van de kids en door het draaierige effect van het jojo rondje zullen ze speculeren over hetgeen er nu echt op de jojo staat. Zodra de jojo weer stil en opgerold is, vestigt dat extra aandacht op je logo. Een mysterieus en speels relatiegeschenk.

Jojo's bedrukken we in eigen moderne drukkerij. De jojo's hebben we ruim op voorraad in ons eigen magazijn, waardoor we snel en goedkoop kunnen leveren. De jojo's bedrukken we met veel zorg en er zullen enkel drukkers met jarenlange ervaring mee aan de slag gaan. Vraag een offerte aan of neem contact op met onze specialisten voor vragen omtrent jojo's bedrukken. Zij helpen je graag verder en kunnen je alles vertellen over onze druktechnieken: 0315 - 631525.