Frisbees bedrukken

Een heerlijke dag in het park. De zon die hoog aan de hemel staat en geen enkel wolkje aan de strakblauwe lucht. Vogeltjes die vrolijk fluiten en boven de spelende honden cirkelen. Bomen en bloemen die vol groen en kleur bloeien, dolverliefde mensen die knuffelend op een kleedje picknicken. Een ontspannen dag, waar je met volle overtuiging van wil genieten. Maar na enkele uren op een kleedje zitten of een zoveelste rondje om het park gelopen te hebben, ben je toch op zoek naar een wat actievere activiteit. Wat is de oplossing voor deze situatie? Een frisbee! Bij Stravers Promotions laat je frisbees bedrukken met logo of bedrijfsnaam.

8 artikelen

8 artikelen

Frisbees bedrukken met logo

Als kind ben je al bekend geraakt met dit tijdloze speeltje. Oefen je worp nog maar eens, want je zult merken dat je het frisbeeën nog niet verleerd bent. Daag jezelf, je vrienden of de kinderen uit en gooi de frisbee met een effect naar de ander toe en hou een record bij van het aantal keer dat je de frisbee vangt zonder dat deze op de grond terecht komt. Je zult merken dat dit nog een behoorlijke uitdaging kan zijn.

Frisbees bedrukken met logo kunnen je naamsbekendheid vergroten. Dit omdat jouw logo bij iedere worp onder ogen komt. Daarnaast is het een buitenactiviteit die je met meerdere mensen kunt spelen.

Met frisbeeën ben je - ongeacht de locatie of het tijdstip – altijd aan het genieten van de buitenlucht en ondertussen lekker actief bezig. Daarnaast is het gewoon ontzettend leuk om te doen, waardoor je niet eens doorhebt dat je al een uur aan het rennen bent. Op het strand, bij het meer, in het park of gewoon in de achtertuin; frisbeeën kan altijd en overal. Ook voor hondenliefhebbers is dit een enorm leuke activiteit. En door een frisbee als relatiegeschenk te geven en je bedrijfsnaam of logo erop te laten bedrukken, heb je een leuke vorm van promotie gevonden die nog vele jaren zal blijven bestaan. Frisbees zijn en blijven nu eenmaal tijdloos.

Frisbees bedrukken in eigen drukkerij

Frisbees bedrukken wij in onze eigen hypermoderne drukkerij. Hier werken enkel drukkers met jarenlange ervaring. Doordat wij alle frisbees bedrukken in eigen huis kunnen we erg goedkoop en snel leveren. Dit tevens door onze ruime voorraad. Heb je nog vragen over frisbees bedrukken? Neem dan contact op met ons verkoopteam, zij staan tijdens kantooruren voor je klaar.

Laden...