Reisartikelen bedrukken

Nederlanders zijn gek op reizen en zijn dan ook op de hele wereld te vinden. Of je nou voor je vakantie of voor je werk op pad gaat, een goede voorbereiding is cruciaal. Ga je bijvoorbeeld vliegen, dan dient je bagage een kofferlabel te hebben en heb je je reisdocumenten vaak in een reisportemonnee of documentenhouder. Ook het comfort tijdens de reis is van groot belang, zorg daarom voor een nekkussen en een reisdeken om je reis zo aangenaam mogelijk te maken.

Niet alleen voor het maken van verre reizen, maar ook voor dagjes uit komen onze reisartikelen goed van pas. Reisartikelen maken een reis comfortabel. Heb je vragen over reisartikelen bedrukken of wil je persoonlijk advies? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 45

 1. Reisset Milaan
  Vanaf € 2,19 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,39
  Bij 1000 stuks
 2. Digitale bagageweegschaal
  Vanaf € 2,49 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,09
  Bij 500 stuks
 3. Reisstekker Globe
  Vanaf € 2,79 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,19
  Bij 500 stuks
 4. Fleecedeken Travelmate
  Vanaf € 5,38 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,54
  Bij 500 stuks
 5. Reisdocumentenmap Traveller
  Vanaf € 0,45 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,36
  Bij 5000 stuks
 6. Fleece deken
  Vanaf € 5,51 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,66
  Bij 500 stuks
 7. Opblaasbaar nekkussen Jaguar
  Vanaf € 1,00 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,79
  Bij 2500 stuks
 8. Slaapmasker met oordopjes
  Vanaf € 0,48 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,38
  Bij 5000 stuks
 9. Oordopjes Eva
  Vanaf € 0,33 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,27
  Bij 10000 stuks
 10. Kofferlabel Citytrip
  Vanaf € 0,42 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,30
  Bij 5000 stuks
 11. Nekkussen Comfort
  Vanaf € 1,19 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,96
  Bij 2500 stuks
 12. Hoofd- en nekkussen in 1
  Vanaf € 8,90 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 7,06
  Bij 250 stuks

Artikelen 1-12 of 45

Reisartikelen bedrukken naar wens

Reisartikelen kunnen naar wens bedrukt worden met een naam, logo of tekst. Verras je relaties of medewerkers met bedrukte reisartikelen. Een bedrukt reisartikel valt op en zorgt ervoor dat mensen aan je bedrijf of organisatie denken. Goedkope bedrukte reisartikelen bieden impact tegen lage kosten. Reisartikelen hebben een lange levensduur waardoor je bedrukking voor een lange tijd onder de mensen komt. Daarnaast hebben reisartikelen bedrukt met logo een emotionele waarde. De band met de ontvanger wordt versterkt.

Ga goed voorbereid op reis met de reisset Milaan. De set bestaat uit een opblaasbaar reiskussen, slaapmasker en oordopjes en wordt geleverd in een bijpassende hoes. Een reisset met kussen zorgt voor gemak tijdens de reis. De minimale afname is 50 stuks. Liever een kleine oplage bedrukte reissets bestellen? In overleg kunnen we je een aangepaste prijsopgave toesturen. Onze reissets zijn scherp geprijsd en wij garanderen snelle levertijden.

Iedereen reist en dus ook je relaties. Maak hun reis comfortabel met reisartikelen. Kies ervoor om de relatiegeschenken te bedrukken. Handige reisartikelen zijn gewild en worden dan ook met enthousiasme in ontvangst genomen. Reisartikelen komen altijd goed van pas en worden daardoor elke keer weer tevoorschijn gehaald. Wil je met je klant mee op reis? Kies ervoor om de reisartikelen te laten bedrukken met naam, logo of tekst. Op deze manier komt jouw bedrukte relatiegeschenk of promotieartikel misschien wel tot ver over de Nederlandse grens.

Aanleveren logo of tekst

Reisartikelen inzetten als relatiegeschenk? Via onze website kan je het logo aanleveren en vrijblijvend een offerte aanvragen. Je kan van ons altijd een snelle reactie verwachten. Wij stellen de offerte op en sturen hem je toe. Voordat we reisartikelen bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Een gratis digitale proefdruk is een schets van het relatiegeschenk met de gewenste bedrukking. Zo kan je vooraf zien hoe en waar de bedrukking komt. Wij vragen je om de drukproef te controleren. Wil je iets veranderen? Dat is geen probleem. Geef ons de gewenste aanpassingen door en wij zorgen voor een mooi eindresultaat. De reisartikelen bedrukken we in eigen drukkerij. Wij verzekeren je van een snelle levering.

Relatiegeschenken tijdens het reizen

Tijdens het reizen hebben we natuurlijk de nodige reisartikelen nodig zoals reissets en kofferlabels. Maar daarnaast zijn er ook andere artikelen die de reis aangenaam maken. Allereerst zijn koffers en trolleys natuurlijk één van de belangrijkste items. Ga je een weekendje weg? Dan zijn tassen en rugzakken ook een goede uitkomst. Kies ervoor om zowel luchtige als fleece kleding mee te nemen in het vliegtuig of wanneer de airco in de auto op standje vries staat. Een warme of juist koude drank tijdens je reis? Vergeet dan niet de thermosflessen en bekers. Of kies voor opvouwbare bidons en kartonnen bekers. Daarnaast kiezen veel mensen ervoor om picknick artikelen mee te nemen wanneer ze met de auto reizen. Zo kunnen ze onderweg stoppen, even rusten en wat lekkers eten en drinken. Vergeet belangrijke auto accessoires niet. Ook ehbo sets mogen niet ontbreken in de auto.

Wanneer de reis wordt vervolgd is het fijn om een kussen en masker voor het slapen bij je te hebben, zodat je op een comfortabele manier kan slapen. Of kies voor een opblaasbaar kussen, welke weinig ruimte in beslag neemt. Vergeet natuurlijk niet je tablet accessoires, powerbanks en opladers. Zo blijf je bereikbaar tijdens het reizen. En als je dan eindelijk na een lange reis aankomt in het hotel, is er niets fijner dan het zien van nieuwe hotelslippers in pouch welke je aantrekt na een verfrissende douche.

Sta je regelmatig op vakantiebeurzen of kampeerbeurzen? Laat reisartikelen bedrukken en zet ze in als give-away. Een kofferlabel of een reisdocumentenmap bedrukt met logo kan uitgedeeld worden aan de bezoekers. Zo vergroot je je naamsbekendheid en zullen mensen je bedrijf of reisorganisatie niet snel vergeten. Relatiegeschenken versterken de relatie met de ontvanger.

Contact

Heb je vragen over onze goedkope reisartikelen? Of wil je meer informatie over de drukmethoden? Laat het ons weten. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Ook onze andere relatiegeschenken zoals papieren tassen, reclame pennen, opvouwbare paraplus en keycords bedrukken we naar wens. De algemene voorwaarden vind je op onze website.