Reisportemonnees bedrukken

Iedereen die van reizen houdt weet het: je reisdocumenten op één veilige plek bewaren is bij elke reis een must. Wanneer men op reis gaat zijn enkele papieren van cruciaal belang. Ten eerste is dat natuurlijk een identiteitsbewijs of paspoort, maar vergeet daarnaast niet je vliegticket en belangrijke pasjes. Niets is vervelender dan tijdens het reizen steeds te moeten zoeken naar je paspoort, ticket of creditcard. Een reisportemonnee of documenthouder is dus onmisbaar, wat ervoor zorgt dat je alles op één plek bij elkaar hebt en er gemakkelijk bij kan. Deze reisportemonnees bedrukken we in onze eigen drukkerij geheel naar wens.

Oplopende volgorde

1 artikel

  1. Reisdocumentenmap Traveller
    Vanaf € 1,02 p/st bij 100 stuks
    Vanaf € 0,81
    Bij 2500 stuks

1 artikel

Reisportemonnees bedrukken met logo

Ook als jij of jouw werknemers een baan hebben waarbij veel gereisd moet worden, zijn reisportemonnees en documenthouders erg handig. Bij Stravers Promotions zijn verschillende paspoorthoesjes en etuis verkrijgbaar. De etuis beschermen tegen beschadigingen en zijn in felle kleurtjes te verkrijgen. Dit zorgt er niet alleen voor dat je paspoort heel blijft, hij is bovendien gemakkelijk herkenbaar door de kleur van het hoesje.

Stravers Promotions heeft bovendien een uitgebreid assortiment van portemonnees en documenthouders die gebruikt kunnen worden voor zakenreizen, vakanties e.d. Het is uiteraard mogelijk alle voorgaande artikelen te laten bedrukken met jouw bedrijfslogo. Dat maakt de producten nog beter herkenbaar voor jou en je collega’s.

Reisportemonnees bedrukken als relatiegeschenk

Deze reisgerelateerde artikelen zijn natuurlijk ook bijzonder geschikt als relatiegeschenk. Werk je bijvoorbeeld vaak samen met bedrijven waar zakenreizen aan de orde zijn, dan is een reisportefeuille een perfect cadeau. Er zitten diverse vakken in, zodat het paspoort, geld, pasjes en belangrijke papieren er allemaal in passen.

Voor de reiziger die altijd te veel meeneemt, is de mini boardingtas ideaal. Hierin kun je al je belangrijke papieren maar ook minder belangrijke papieren en bagage kwijt. Met een documenthouder zal je eveneens indruk maken. Deze documenthouder ziet er chique uit en er kunnen veel documenten in bewaard worden. Als relatiegeschenk sla je met dit product twee vliegen in een klap. Je verrast je relaties met een mooi geschenk en je kunt ook nog eens folders of andere bedrijfsinformatie in de map meegeven. Met deze reisartikelen van Stravers Promotions kun je dus alle kanten op.

Heb je een geschikte reisportemonnee kunnen vinden vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bestel direct via onze website. Heb je nog vragen over reisportemonnees bedrukken dan kun je altijd contact opnemen met onze specialisten. Zij helpen je graag verder en kunnen je alles vertellen over onze druktechnieken.