Overige reisartikelen bedrukken

Het voorbereiden van een reis is een hectische bezigheid die veel concentratie en organisatie vereist. Alle essentiële persoonlijke spullen moeten worden vervoerd naar de plaats van bestemming. Het is soms lastig om te bedenken welke artikelen je allemaal op dagelijkse basis gebruikt. Hoeveel 'meeneem-lijstjes' er ook worden gemaakt, er worden bijna altijd artikelen vergeten die belangrijk zijn om in de koffer te stoppen wanneer je op reis gaat. Dat is zeer vervelend, want je kunt vanuit je vakantieoord natuurlijk niet even terugreizen naar huis om de vergeten spullen alsnog in te pakken. Geef jouw relaties handige overige reisaccessoires cadeau. Deze overige reisaccessoires bedrukken we met jouw logo of bedrijfsnaam.

Artikelen 1-12 van 18

Overige reisaccessoires bedrukken met logo

Help jouw relaties een handje bij het voorbereiden van hun reizen door hen handige reisaccessoires cadeau te doen. Geef ze bijvoorbeeld warme reissokken of vliegtuig tasjes cadeau. Voor je zakelijke contacten die een hectisch bestaan hebben, kun je ook een compleet anticrisispakket aanschaffen. Het is maar net welk geschenk jij het best bij je relaties vindt passen. Naar welk cadeau je ook op zoek bent, in het diverse aanbod van Stravers Promotions vind je ongetwijfeld wat je zoekt. Kijk maar eens rustig naar het assortiment om het ideale relatiegeschenk te vinden.

Overige reisaccessoires bedrukken in eigen drukkerij

Heb je besloten welk cadeau uit de categorie ‘Overige reisaccessoires’ het nieuwe relatiegeschenk wordt? Laat het dan eerst bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo om het cadeau een tweeledige functie te geven. Met een bedrukking is het door jouw gekozen reisaccessoire zowel een geschenk als een middel om het bedrijf mee te promoten.

Stravers Promotions heeft ruimschoots ervaring als het aankomt op het bedrukken van relatiegeschenken. Het reisaccessoire zal worden voorzien van een professionele bedrukking en zal tijdig worden afgeleverd bij je dierbare relaties.

Laden...