Reissets bedrukken

Als je op reis gaat, heb je natuurlijk veel aan je hoofd. De spullen moeten op de juiste manier worden ingepakt en je mag belangrijke kleding en documenten niet vergeten. Vaak is het lastig om aan kleine zaken te denken, zoals tandenborstels of nekkussens. Daarom is het handig om een reisset in huis te hebben met spullen die je alleen meeneemt op reis. Zo hoef je niet al jouw toiletspullen afzonderlijk in te pakken. Dat scheelt een hoop tijd en moeite. Ben jij actief in de reisbranche? Laat dan reissets bedrukken met logo of bedrijfsnaam en vergoot je naamsbekendheid met dit handige geschenk!

Oplopende volgorde

3 artikelen

 1. Reisset Milaan
  Prijs bij 50 stuks € 2,19
  Prijs bij 1000 stuks € 1,39
 2. Vliegtuig reissetje
  Vanaf € 2,19 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,36
  Bij 1000 stuks
 3. RPET reistas organizer Traveli
  Vanaf € 3,74 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,97
  Bij 1000 stuks

3 artikelen

Reissets bedrukken met logo

Verwen je relaties met een praktisch cadeau zoals een reisset, dat zich prima leent voor bedrukking met jouw bedrijfsnaam of logo. Reissets bedrukken met logo is een zeer effectieve vorm van promotie. Het ‘mobiele geschenk’ wordt namelijk overal mee naartoe genomen. Jouw bedrukking zal dus door meer mensen worden gezien dan alleen je eigen relaties. Zo werk je met een leuk cadeau voor je zakelijke contacten ook nog eens aan het vergroten van de naamsbekendheid.

Reissets bedrukken als relatiegeschenk

Voor de handigste en meest compacte reissets ben je bij Stravers Promotions aan het juiste adres. Bedenk je maar eens wat je jouw relaties graag zou willen meegeven op reis. Van setjes met slaapartikelen tot vliegtuig reissetjes; bij Stravers Promotions is er voor ieder wat wils.

Heb je je nieuwe relatiegeschenk in ons assortiment gevonden? Dan kun je erop rekenen dat de bestelling probleemloos wordt afgehandeld. Natuurlijk kun je altijd terecht met tussentijdse vragen over reissets bedrukken, want een prima service staat bij Stravers voorop.

Binnenkort reizen jouw dierbare relaties de wereld over met jouw prachtig bedrukte reissets.