Schoenpoetssets bedrukken

De eerste indruk maak je maar één keer. Die telt voor altijd. En ook al zouden we het niet altijd willen, het is vaak het uiterlijk dat die indruk bepaalt. Zoals je weet, geldt die regel dubbel zo sterk in de zakenwereld. Maak een goede eerste indruk op je zakenpartner of klant en de deur naar een geslaagde deal staat al half open. Zorg ervoor dat de schoenen van jouw medewerkers er spik en span uitzien. Laat daarom schoenpoetssets bedrukken met logo of bedrijfsnaam.

Oplopende volgorde

1 artikel

  1. Schoenpoetsset
    Vanaf € 3,63 p/st bij 50 stuks
    Vanaf € 2,88
    Bij 1000 stuks

1 artikel

Schoenpoetssets bedrukken als relatiegeschenk

De schoenpoetssets van Stravers Promotions zijn een welkom promotioneel artikel voor al jouw zakelijke relaties. Handige schoenpoetsset om de schoenen in optimale conditie te houden. Je kunt ze met een knipoog uitdelen aan je eigen medewerkers. Op deze manier weet je zeker dat de gastheren of de vertegenwoordigers uit je buitendienst er bij de klanten representatief opstaan. Of geef ze weg aan je zakelijke relaties, als relatiegeschenk of promotiemiddel voor jouw bedrijf. Laat daarom schoenpoetssets bedrukken met logo of bedrijfsnaam.

Al onze schoenpoetssets zijn gevuld met een volledige uitrusting voor alle fases van het poetsen: poetsdoek, borstel, schoensmeer en schoenlepel. Kies voor een van de voordelige sets in verschillende uitvoeringen; gepresenteerd in een nylon etui of in een luxe lederen koker. Of denk aan de extra uitgebreide set met maar liefst vier verschillende borsteltjes.

Schoenpoetssets bedrukken met logo

De basis van een winnend uiterlijk voor de heren: goed verzorgde schoenen. Gepoetst totdat ze glimmen. Mooie schoenen zorgen voor de kroon op een modieus maatpak; bekraste of vale schoenen kunnen daarentegen alles verpesten. Een schoenpoetsset is daarom het perfect relatiegeschenk!

Buit de promotionele waarde van je geschenk volledig uit door ze te bedrukken met jouw bedrijfsnaam. We drukken de naam of het logo van je organisatie af op de buitenkant van het etui; eenvoudig, voordelig en haarscherp. Voordat we de order in productie nemen, sturen we je eerst een vrijblijvend drukvoorstel toe. Zeker van je zaak met Stravers Promotions.

Laat vandaag nog schoenpoetssets bedrukken of andere relatiegeschenken. Bel ons op telefoonnummer 0315-632515 of vul het contactformulier in op onze website.