Kofferlabels en riemen bedrukken

Je kent het vast wel. Dat gevoel dat je het liefst zo snel mogelijk het land wilt zien waarnaar je bent overgevlogen. Maar nee, eerst moet er nog gewacht worden op de koffer. Alle inzittenden van het vliegtuig stromen af naar de bagageband en het wachten begint. Het kan snel gaan, maar het kan ook zeeën van tijd kosten. Kofferlabels helpen je bij het vinden van je koffer. Laat je kofferlabels en riemen bedrukken met logo dan weet je zeker dat jouw logo onder de aandacht komt.

Oplopende volgorde

8 artikelen

 1. Kofferlabel Citytrip
  Vanaf € 0,42 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,30
  Bij 5000 stuks
 2. Beoordeling:
  100%
  Kofferlabel Traveller
  Vanaf € 0,28 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,22
  Bij 10000 stuks
 3. Bagagelabel Taggy
  Vanaf € 1,16 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,93
  Bij 2500 stuks
 4. Bagagelabel van kurk Coco
  Vanaf € 1,44 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,20
  Bij 1000 stuks
 5. Kofferslot Threecode
  Vanaf € 2,14 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,33
  Bij 1000 stuks
 6. Kurken bagagelabel Makai
  Vanaf € 1,02 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,81
  Bij 2500 stuks
 7. Stevige kofferriem in uw eigen huisstijlkleur
  Vanaf € 3,85 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 2,85
  Bij 2500 stuks
 8. Gerecyclede PET bagageband Luuc
  Vanaf € 6,00 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 5,23
  Bij 250 stuks

8 artikelen

Kofferlabels bedrukken met logo

De eerste koffer duikt op, maar dan is er nog niet die volledige opluchting. Want stel dat jouw koffer ergens is achtergelaten of verwisseld is? Ook kunnen er reizigers bij zitten die precies dezelfde koffer hebben als jij. Gelukkig maken kofferlabels en riemen al veel duidelijk en wanneer je dan eindelijk jouw koffer herkent, is daar die opluchting. Een heerlijk gevoel waarmee jij en je koffer trots het vliegveld verlaten om de heerlijke nieuwe indrukken van het betreffende land op te snuiven.

Je kunt jouw relaties helpen om dat opgeluchte gevoel nog sneller te krijgen. Stravers Promotions heeft namelijk tal van kofferlabels en riemen in verschillende kleuren en maten. Met een prachtig opgedrukt bedrijfslogo valt het label nog meer op en zorgt het ervoor dat je relatie op reis zijn of haar koffer nog sneller in het oog heeft. En ook de medereizigers zal zo’n opvallende riem of label niet ontgaan.

Kofferlabels bedrukken in eigen drukkerij

Kofferlabels bedrukken we in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen wij de labels erg goedkoop en snel leveren. De kofferlabels en riemen zijn dus een prachtig relatiegeschenk, waarmee het gevoel van opluchting en reislust verhoogd wordt. Daarnaast betekent reizen dat reiziger en koffer zich samen zullen verplaatsen en dat valt altijd op. Voorbijgangers zullen even opkijken en jouw logo zien pronken op de riem of op het label van de koffer. Zo kun je met dit geschenk je relaties goed voorbereiden op een geslaagde zakenreis of nog meer laten genieten van een heerlijk ontspannen reis.

Indien je nog vragen hebt omtrent kofferlabels bedrukken neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag met het maken van de juiste keuze!