Nekkussens bedrukken

Wij Nederlanders reizen heel wat af. We gaan minstens een of twee keer per jaar op vakantie en een hoop mensen reizen veel voor hun werk. Dat reizen is niet altijd even comfortabel. Een lange autorit zorgt bijvoorbeeld voor stijve spieren. Ook een vliegreis is echt niet altijd een pretje. Iedereen herkent de problemen van te weinig beenruimte en een stijve nek. Bij lange vliegreizen is het bovendien vervelend als je geen fijne houding vindt om te kunnen slapen. Gelukkig zijn er verschillende reisartikelen die het reizen een stuk aangenamer maken. Denk bijvoorbeeld aan een nekkussen. Deze nekkussens bedrukken we geheel naar wens met jouw logo of bedrijfsnaam.

Oplopende volgorde

5 artikelen

 1. Opblaasbaar nekkussen Jaguar
  Vanaf € 1,00 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,79
  Bij 2500 stuks
 2. Hoofd- en nekkussen in 1
  Vanaf € 8,90 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 7,06
  Bij 250 stuks
 3. Nekkussen Comfort
  Vanaf € 1,19 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,96
  Bij 2500 stuks
 4. Reiskussen Bantal
  Vanaf € 14,81 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 11,13
  Bij 250 stuks
 5. RPET reiskussen Dreams
  Vanaf € 11,42 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 9,17
  Bij 500 stuks

5 artikelen

Nekkussens bedrukken met logo

Stravers Promotions biedt verschillende nekkussens aan. Allemaal opblaasbaar en dus gemakkelijk mee te nemen. Een etui bij het nekkussen en een velours toplaag zorgen voor gemak en comfort. De nekkussens die bij ons te bestellen zijn, zorgen voor steun in de nek, wat de slaap ten goede zal komen. Het zorgt er daarmee voor dat je goed uitgerust op de bestemming aankomt en bovendien voorkomt dit kussen nekklachten.

Nekkussens bedrukken als relatiegeschenk

Wanneer je op zoek bent naar een klein en handig relatiegeschenk, dan zijn de nekkussens van Stravers Promotions een zeer geschikte keuze. Nekkussens bedrukken we met een bedrijfslogo of tekst, geheel naar jouw wens. Jouw relaties zullen je zeker dankbaar zijn voor een dergelijk geschenk. Dit zal uiteraard ook een positief effect hebben op de banden tussen jouw bedrijf en dat van je relatie.

Een origineel relatiegeschenk is ook een simpel hoofdsteuntje. Deze hoofdsteun, die verkrijgbaar is in verschillende kleuren, maakt het liggen een stuk aangenamer. Vooral als de vakantie voor de deur staat, is dit een aantrekkelijk cadeau. Tijdens een dagje zonnen op het strand bijvoorbeeld, dan biedt deze hoofdsteun precies de ondersteuning waar men behoefte aan heeft.

De nekkussens zijn een uitstekende aanvulling op de andere reisartikelen van Stravers Promotions. Kijk gerust eens rond in ons uitgebreide assortiment. En heb je nog vragen over nekkussens bedrukken? Schroom dan niet contact op te nemen met onze specialisten: 0315-632515.