Sportartikelen bedrukken

Bewegen en sporten is belangrijk. Hierdoor word je zowel lichamelijk als mentaal fitter. Door te sporten verbeter je de kwaliteit van leven en merk je allerlei positieve veranderingen. Je slaapt beter, stresshormonen worden afgevoerd, je stofwisseling verhoogt en door al deze veranderingen voel je je sterker en fitter. Wie wil zich nou niet gelukkiger voelen? Er zijn genoeg redenen om te gaan sporten.

Ontspanning is goed om te combineren met inspanning. In ons brede assortiment sportartikelen vind je relatiegeschenken op het gebied van fitness, voetbal, sportprijzen, springtouwen, zweetbandjes en overige sportartikelen. Sportartikelen worden door bijna iedereen gebruikt. Het is belangrijk dat je relaties fit blijven en daar kan jij voor zorgen. Een voordeel van bedrukte sportartikelen is dat ze dagelijks gebruikt kunnen worden door een brede doelgroep.

Sport is voor veel mensen een uitlaatklep in hun vrije tijd en het is nog gezond ook. Lekker voetballen met vrienden of een potje golfen met relaties staan garant voor het nodige plezier. Voor veel bedrijven is sport in het algemeen ook een manier om reclame te maken en goodwill te kweken. Denk maar eens aan alle reclameborden langs voetbalvelden bijvoorbeeld. Het is bewezen dat een tastbaar relatiegeschenk nog beter werkt dan visuele reclame. Geef dus een kleinigheidje weg zoals een stappenteller of zweetbandje bedrukt met jouw logo.

Onze sportartikelen kunnen bedrukt worden naar wens. Sportartikelen bedrukken we met een naam, logo of tekst. Heb je vragen over onze sport relatiegeschenken of heb je hulp nodig tijdens het bestellen? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Oplopende volgorde

50 resultaten

Oplopende volgorde
Pagina
 1. Zweetbandje Wimbledon geel
  Zweetbandje Wimbledon
  Vanaf € 1,53 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,11
  Bij 2500 stuks
 2. Zweetbandje met label geel
  Zweetbandje met label
  Vanaf € 1,34 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,79
  Bij 2500 stuks
 3. Stappenteller met digitale telfunctie rood
  Stappenteller met digitale telfunctie
  Vanaf € 1,43 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,90
  Bij 2500 stuks
 4. BMI meetlint in de vorm van een hart, ca. 150 cm rood
  BMI meetlint in de vorm van een hart, ca. 150 cm
  Vanaf € 1,22 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,66
  Bij 2500 stuks
 5. Enkelband LED-verlichting wit/rood
  Enkelband LED-verlichting
  Vanaf € 2,59 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,48
  Bij 1000 stuks
 6. BMI meetlint wit
  BMI meetlint
  Vanaf € 1,22 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,52
  Bij 2500 stuks
 7. Zweetbandje Sports blauw
  Zweetbandje Sports
  Vanaf € 1,13 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,48
  Bij 2500 stuks
 8. Springtouw lichtgroen
  Springtouw
  Vanaf € 2,80 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,56
  Bij 1000 stuks
 9. Opblaasbare voetbal wit
  Opblaasbare voetbal
  Vanaf € 1,37 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,72
  Bij 2500 stuks
 10. Sport smartwatch Train zwart
  Sport smartwatch Train
  Vanaf € 27,94 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 21,65
  Bij 250 stuks
 11. Opvouwbare slee Tingling hout
  Opvouwbare slee Tingling
  Vanaf € 79,95 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 64,95
  Bij 50 stuks
 12. Zwevende voetbal wit/zwart
  Zwevende voetbal
  Vanaf € 6,32 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,02
  Bij 500 stuks

50 resultaten

Oplopende volgorde
Pagina

Sportieve relatiegeschenken bedrukt met logo

Als sportclub kan je bedrukte sportartikelen inzetten als relatiegeschenk of give-away. Ook tijdens een sportief evenement met je medewerkers komen sportartikelen goed van pas. Fitnessen je relaties regelmatig? Dan zijn onze fitnessartikelen het ideale geschenk. Bedrukte sportartikelen zijn populaire relatiegeschenken. Laat sportartikelen personaliseren met een logo of tekst en trek zo de aandacht van bezoekers, supporters of tegenstanders. Dit vergroot je naamsbekendheid.

Springtouwen bedrukken kleine oplage

Social distancing werkt en moet voort gezet worden. Hierdoor zien we dat veel meer mensen thuis sporten. Springtouwen worden gebruikt door jong en oud en zo sport je ook nog eens op een speelse manier. Je kan hem eenvoudig thuis gebruiken en aan je conditie werken. Het springtouw met houten handvat kan bedrukt worden naar wens. Kies voor een bedrukking in max. vier kleuren. De minimale afname is 100 stuks. Liever een kleine oplage springtouwen laten bedrukken? In overleg kunnen we je een aangepaste prijsopgave toesturen.

Naast springtouwen hebben we ook andere artikelen zoals een pvc voetbal, Tacx bidons, opvouwbare bidons en andere sport accessoires. Laat sport accessoires bedrukken en blijf fit. Sport accessoires met bedrukking zijn eyecatchers. Een bidon is onmisbaar in de sportwereld. Bidons bedrukken we op verschillende manieren. Zo kan je ook kiezen voor een bedrukking in full colour. Ze worden tijdens het sporten vaak neergezet waardoor het bedrukte sportartikel als relatiegeschenk veel blikken zal krijgen.

Tassen bedrukken

Om al je sportartikelen mee te nemen heb je natuurlijk een tas nodig. Dit kunnen bijvoorbeeld eco tassen, papieren tassen, jute tassen, katoenen tassen of opvouwbare tassen zijn. In de categorie tassen vind je milieuvriendelijke en duurzame relatiegeschenken. De tas kan voorzien worden van een logo of tekst. Bedrukte tassen zie je overal.

Gratis digitale drukproef

Voordat we sportartikelen bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Een digitale drukproef is een ontwerp van het relatiegeschenk met de gewenste bedrukking. Deze wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers. Wij sturen je de drukproef toe zodat je van tevoren kan zien hoe het relatiegeschenk met bedrukking eruit komt te zien. Controleer de drukproef en laat ons weten of je akkoord gaat. Na jouw akkoord zullen wij de sportartikelen bedrukken. We beschikken over een eigen drukkerij waar we relatiegeschenken bedrukken. Hierdoor kunnen wij tussentijdse kwaliteitscontroles uitvoeren en het sportartikel bedrukt met logo snel leveren.

Contact

Heb je vragen over sportartikelen bedrukken? Wij staan voor je klaar. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Ook kunnen onze andere originele relatiegeschenken zoals eco pennen, tablet accessoires, opvouwbare paraplus en VR brillen bedrukt worden naar wens. De algemene voorwaarden vind je op onze website.