Vetmeters bedrukken

Vetmeters laten je zien wat jouw BMI is. Laat je vetmeters bedrukken met logo dan laat je zien dat je begaan bent met de gezondheid van jouw relaties, klanten of medewerkers.

Oplopende volgorde

4 artikelen

 1. BMI meetlint
  Vanaf € 1,13 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,70
  Bij 2500 stuks
 2. BMI meetlint in de vorm van een hart, ca. 150 cm
  Vanaf € 1,00 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,79
  Bij 2500 stuks
 3. Meetlint BMI
  Vanaf € 1,23 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,01
  Bij 2500 stuks
 4. BMI meter
  Vanaf € 1,39 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,15
  Bij 1000 stuks

4 artikelen

Vetmeters bedrukken met logo

Wat is het belangrijkste in jouw leven? Dat is een vraag die vaak beantwoord wordt met ‘gezondheid’. Zowel bij diegene zelf als bij zijn naasten en zijn omgeving. Het mooiste zou zijn als er een wereld zonder ziektes en pijn zou zijn. Helaas is dit niet het geval, maar leven we wel in een periode waarin technische ontwikkeling veel mogelijkheden biedt om de gezondheid in toom te houden. En ook zijn er diëtistes met aangepaste recepten, zodat je goed voor je gezondheid kan zorgen.

Je kunt jouw relaties helpen om op zijn of haar gezondheid te letten. Stravers Promotions heeft een aantal verschillende vetmeters in haar assortiment die met uitstekende kwaliteit bedrukt kunnen worden met je bedrijfslogo. Deze vetmeters bedrukken we in onze eigen moderne drukkerij. Zo kun je jouw relaties hulpmiddelen geven om hun BMI, lichaamsomvang of vetpercentage op te meten met een vetmeter. Klopt je gewicht nog in verhouding met je lichaamslengte of bestaat er een gezondheidsrisico? Allemaal vragen waar de vetmeter helpt een antwoord op te geven.

Vetmeters bedrukken voor je relaties

Met dit nuttige relatiegeschenk help je niet alleen je relaties met hun gezondheid, maar houd je ook je bedrijf gezond. En een gezond bedrijf betekent goede resultaten door het gedane werk op de juiste momenten. Wanneer je jouw relaties allemaal een vetmeter geschenk doet, kunnen zij ook elkaar scherp houden. Daarnaast zal zo’n bijzondere vetmeter niet alleen binnen de collegiale kringen besproken worden, maar ook binnen vrienden en familiekringen, want we willen natuurlijk dat iedereen gezond blijft.