Voetballen bedrukken

Wat denk je van een potje voetbal? Voordat je nee zegt: we bedoelen nu niet het serieuze werk. We bedoelen geen fanatieke ouders langs de zijlijn. We bedoelen geen netjes gemaaide voetbalvelden, scheidsrechters of scheenbeschermers. Nee, gewoon een ongedwongen kwartiertje ballen met wat vrienden of collega's. Laat daarvoor voetballen bedrukken met logo of bedrijfsnaam.

Oplopende volgorde

3 artikelen

 1. Opblaasbare voetbal
  Vanaf € 0,99 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,78
  Bij 2500 stuks
 2. PVC voetbal formaat 5
  Vanaf € 5,07 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,07
  Bij 500 stuks
 3. Voetbal PVC
  Vanaf € 5,71 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 4,97
  Bij 250 stuks

3 artikelen

Voetballen bedrukken met logo

Met de voetbalartikelen van Stravers Promotions organiseer je binnen een handomdraai een laagdrempelige voetbalwedstrijd in jouw omgeving. Op het strand, op de camping, in de tuin en in een gekke bui misschien zelfs op kantoor: Op vrijdagmiddag, als bijna iedereen naar huis is, en de bureaustoelen erom vragen om omspeeld te worden tijdens een prachtige solo richting de kantine.

Hiervoor is niet meer nodig dan een opblaasbare bal. Hoogstens vouw je daarbij nog wat nylongoaltjes uit om het speelveld helemaal compleet te maken. Kijk eens naar de handige lichtgewicht doeltjes van Stravers Promotions. Die worden net zo snel en gemakkelijk uitgeklapt als een eenvoudige tuinstoel.

Kies uit één van onze opblaasbare voetballen van ultralicht PVC en laat de voetballen bedrukken met logo of bedrijfsnaam. Daarmee kun je met een gerust hart binnenshuis of in de tuin spelen. Niemand hoeft bang te zijn voor brekend glas. Of wat denk je anders van de stevige bal van kunstleer? Ideaal op een plek waar het wat harder waait, zoals buiten op het strand. Deze voetbalbenodigdheden passen vast en zeker in de promotionele strategie voor jouw bedrijf. Breng ontspanning en plezier met deze relatiegeschenken.

Voetballen bedrukken als relatiegeschenk

Stravers Promotions kan voetballen bedrukken tegen de scherpste prijzen met een naam of logo van jouw organisatie. Naast voetballen bedrukken we ook:

 • Bidons
 • Sportkleding
 • Sporttassen

Bestel dus snel voetballen, goaltjes en andere sportieve, bedrukte relatiegeschenken bij Stravers Promotions. Neem contact op met ons ervaren verkoopteam voor een snelle offerte en een gratis drukvoorstel. Bel met telefoonnummer 0315-200010 of vul het webformulier in op onze site.