Stappenteller bedrukken

Sport en beweging is belangrijk. In een samenleving die steeds ongezonder leeft, kun je als bedrijf je klanten en relaties aansporen tot een gezonde levensstijl met een bedrukte stappenteller van Stravers. Laat daarom stappentellers bedrukken met logo of bedrijfsnaam.

2 artikelen

2 artikelen

Stappenteller bedrukken met logo

Een stappenteller is een apparaatje met een bewegingssensor die elke stap die je zet registreert en laat zien op een LCD-schermpje. Ze zijn klein en licht en met het klipje zet je ze makkelijk vast aan je riem of aan je broekzak. Voor een goede work-out is het belangrijk dat je je vooruitgang registreert. Zo kun je makkelijk meten hoe goed je hebt getraind en kun je makkelijker inschatten hoe ver je nog moet tot je ideale gewicht. Een stappenteller is daar een uitstekend instrument voor.

Een bedrukte stappenteller van Stravers is een uitstekende manier om je organisatie een vooruitstrevend en gezond imago te geven. Het zal mensen motiveren om meer te gaan bewegen. Omdat we stappentellers bedrukken met jouw logo en bedrijfsnaam zal je relatie een band krijgen met je organisatie. Dat zorgt bovendien ook voor een grotere naamsbekendheid.

Stappentellers bedrukken als relatiegeschenk

In ons assortiment vind je een groot aantal verschillende stappentellers in allerlei vormen, kleuren en uitvoeringen. Zo is er altijd een stappenteller die het beste bij jouw bedrijf en budget past. Zo kun je kiezen voor een goedkope, simpele stappenteller, of juist voor een uitgebreide versie met een trendy design of zonnecel. Als je écht flink wilt scoren bij je (potentiële) klanten, kies dan voor de stappenteller met ingebouwde FM-radio. Zo kun je tijdens het hardlopen genieten van je favoriete radiozender.

Natuurlijk zorgen wij er bij Stravers voor dat je promotieartikelen worden voorzien van uitstekende bedrukking. Met de bedrukte relatiegeschenken van Stravers zet je een stap in de goede richting. Heb je nog vragen over stappenteller bedrukken? Schroom dan niet contact op te nemen met onze specialisten, zij helpen je graag verder!

Laden...

Laden...