Springtouwen bedrukken

Laat je springtouwen bedrukken als relatiegeschenk dan laat je zien dat je begaan bent met de gezondheid van je relaties, klanten en medewerkers. Ons assortiment bestaat uit vrolijke springtouwen voor kinderen maar ook uit springtouwen voor volwassenen.

Oplopende volgorde

5 artikelen

 1. Springtouw houten handvat
  Vanaf € 1,14 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,92
  Bij 2500 stuks
 2. Katoenen springtouw Jump
  Vanaf € 4,41 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,62
  Bij 500 stuks
 3. Austin zacht springtouw in zakje van gerecycled PET
  Vanaf € 5,17 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,16
  Bij 500 stuks
 4. Denise houten springtouw in een katoenen zak
  Vanaf € 7,30 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 6,36
  Bij 500 stuks
 5. Kleurrijk springtouw
  Vanaf € 2,23 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,77
  Bij 1000 stuks

5 artikelen

Springtouwen bedrukken met logo

Een goede manier om in beweging te komen is eenvoudig en hoeft absoluut niet duur te zijn. De meeste mensen hebben er in de jonge jaren genoeg ervaring mee opgedaan op een speelse manier, dus zullen er ongetwijfeld nu ook nog wel mee uit de voeten kunnen. We hebben het natuurlijk over touwtje springen, waarbij het enige belangrijke aspect het beschikken over een springtouw is.

Springtouwen bedrukken als relatiegeschenk

Een springtouw wordt steeds vaker als sportief relatiegeschenk of premium ingezet in een leuke en opvallende kleur. Het handvat wordt bedrukt met het logo van een bedrijf die een sportief imago wil verkrijgen en het geschenk is compleet.

Een springtouw is al vele eeuwen een populaire manier voor jongelui om voor vermaak te zorgen en is tegenwoordig weer helemaal populair door de gezonde achterliggende gedachte. Als groothandel proberen wij zo goed mogelijk op trends in te spelen en daarom hebben wij er ook voor gekozen om enkele sportieve relatiegeschenken in de vorm van springtouwen op te nemen in onze collectie.