Zweetbandjes bedrukken

Zweet is een teken van inspanning en niets om je voor te schamen. Maar af en toe moet het zweet wel even van het gezicht worden geveegd voordat het in je ogen komt. Daarvoor heeft men zweetbandjes uitgevonden, zodat je niet je hele work-out of training moet rondlopen met een handdoek. Zweetbandjes bedrukken wij met jouw bedrijfslogo of naam tegen de allerscherpste prijzen.

4 artikelen

 • Hoofdband Arilyn wit
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,59
  Bekijk
 • Zweetbandje met label oranje
  +3
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,77
  Bekijk
 • Zweetbandje Wimbledon geel
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 1,04
  Bekijk
 • Hoofdband met label zwart
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 1,26
  Bekijk

4 artikelen

Zweetbandjes bedrukken met logo

Bij Stravers Promotions vind je verschillende zweetbandjes die allemaal naar wens te bedrukken zijn. Ze zijn het ideale sportieve relatiegeschenk omdat het een typisch voorbeeld is van een promotieartikel dat alle sportievelingen dankbaar zullen aannemen. Bovendien is het goedkoop en verkrijgbaar in verschillende varianten en kleuren, waardoor er altijd wel een zweetbandje is dat het beste bij jouw bedrijf past.

Ruim assortiment zweetbandjes bedrukken

In ons assortiment vind je ook zweetbandjes met een handig ritsvakje waarin je bijvoorbeeld geld of een scorekaartje in kan doen. Vooral handig aangezien veel sportbroekjes en shirts geen zakken hebben.

Zet de bedrukte zweetbandjes in bij bijvoorbeeld sportevenementen. Zo geef je jouw bedrijf een sportief imago. En omdat veel sportevenementen tientallen mensen aantrekken, stijgt je naamsbekendheid natuurlijk ook. Met de bedrukte zweetbandjes van Stravers wordt iedere promotiecampagne een succes.

Zweetbandjes bedrukken in eigen drukkerij

Zweetbandjes bedrukken we in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen we de zweetbandjes tegen een zeer scherpe prijs aanbieden en kwaliteit garanderen! Bestel je zweetbandjes bij Stravers dan kun je altijd een gratis drukproef verwachten. Dit is een tekening waarop jouw logo op het zweetbandje wordt vertoond. Zo zie je direct hoe de bedrukking op jouw zweetbandje eruit komt te zien.

Heb je nog vragen over zweetbandjes bedrukken? Neem dan contact op met onze specialisten! Zij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze en vertellen je alles over de druktechnieken.

Laden...

Laden...