Tuinartikelen bedrukken

De tuin is het visitekaartje van een huis. Een verzorgd stukje grond vangt de blik van de buurman of een toevallige voorbijganger. Dat kan met steentjes, kleurige bloemen of bijzondere groene of exotische planten. Ook vrolijke bloempotten en accessoires als gietertjes en gezellige bezempjes maken de tuin tot een prachtig plaatje. Ook voor jezelf is het fijn, dat een blik naar buiten niet verstoord wordt door rond woekerend onkruid, te hoog gras of een grote puinzooi van wilde bloemen.

De tuin is ook de plek waar mensen samen komen en praten. Menig tuinier wordt even aangesproken wanneer ‘ie lekker in de tuin staat om te spitten. Wanneer je relatiegeschenk daar de oorzaak van is, zal die ook zeker ter sprake komen in deze buurtgesprekken. Zo pakt dit relatiegeschenk breed uit en toont zich naast een nuttige bezigheid en een positieve tuininvestering ook nog eens het gespreksonderwerp van de dag. Want wanneer het weer zich er voor leent, duiken overal in de bloemperkjes druk ploeterende en vrolijk spraakzame buren op. Verras je relaties, klanten en medewerkers met bedrukte tuinartikelen zodat zij hun groene vingers kunnen laten zien. In onze categorie tuinieren vind je al onze tuin relatiegeschenken. Tuinartikelen bedrukken we met naam, logo of tekst. Heb je vragen over tuinartikelen bedrukken? Neem gerust contact op met een medewerker van het Stravers team. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Artikelen 1-12 van 67

Tuinartikelen bedrukken naar wens

Stravers heeft verschillende tuinartikelen in haar assortiment die de tuin van je relaties net die extra finishing touch kunnen geven. Dat kan met artikelen, maar ook met tuingereedschap zoals een 7-delige tuingereedschapset. Jouw bedrijfslogo kan daar vervolgens met de beste kwaliteit op gedrukt worden, zodat je niet alleen bijdraagt aan een volledige tuin, maar ook nog eens in het middelpunt van deze bedrijvigheid aanwezig bent.

Wil je met jouw logo pronken in de tuin van je relaties? Dan valt het gevarieerde tuinaanbod van Stravers zeker in de smaak. Maak de tuin van je relatie tot een positief visitekaartje. Tuinartikelen zijn populaire relatiegeschenken. Tuinartikelen kunnen bedrukt worden naar wens. Tuinartikelen bedrukken we in eigen drukkerij. Hierdoor kunnen wij kwaliteit garanderen en snel leveren.

Bloemen, planten en struiken snoeien kan met onze snoeischaar. De snoeischaar beschikt over een lock-systeem zodat de veiligheid gewaarborgd blijft. De snoeischaar kan op het handvat bedrukt worden met logo of tekst. De minimale afname van dit handige product is 50 stuks. Heb je een kleiner budget en wil je liever een kleine oplage bestellen? Zodra het aantal onder het minimum aantal te bestellen stuks van 50 komt, is de prijs op aanvraag. Tuinartikelen bedrukken we met logo of tekst middels de druktechniek tampondruk.

Tuinartikelen bedrukken bij Stravers

Heb je gekozen om tuinartikelen in te zetten als origineel relatiegeschenk? Dan zullen we je allereerst een offerte toesturen. Na ontvangst van het gewenste logo of de tekst, zal één van onze grafische vormgevers een gratis digitale drukproef opstellen. Dit is een ontwerp van het gekozen tuinartikel met jouw logo. Wij zullen je de digitale drukproef toesturen en je vragen om de drukproef goed te controleren. Wil je nog iets aanpassen? Dat is mogelijk. Laat het ons weten en wij verwerken de aanpassingen in de drukproef. Nadat je akkoord hebt gegeven, zullen we de tuinartikelen bedrukken.

De tuin is niet alleen een plek om in te tuinieren. Ook kun je tijdens zomerse dagen heerlijk in de tuin zitten met familie of vrienden. Het is dan een leuk idee om samen spellen te spelen. In de categorie spellen vind je onder andere bordspellen, frisbees, speelkaarten en spellensets. Ook spellen kunnen bedrukt worden met logo of tekst.

Vragen?

Heb je vragen omtrent tuinartikelen bedrukken, de levering of onze algemene voorwaarden? Hiervoor kan je contact met ons opnemen. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Laden...