Bestsellers
Parker Jotter balpen white solid

Onze klanten geven ons een

Pennen bedrukken

Pennen zijn het meest verkochte relatiegeschenk. Kies voor relatiegeschenk nummer één. Pennen worden veel gebruikt en iedereen heeft er in zijn leven minstens één cadeau gehad. De eeuwenoude pen is én blijft een populair relatiegeschenk. Kunststof pennen, metalen pennen, luxe pennen, eco pennen en touch pennen... In ons assortiment vind je alle soorten en maten pennen. Laat pennen bedrukken met logo of tekst.

Bedrukte pennen zijn één van de meest bekende en gebruikte pennen ter wereld. Ze doen het al jaren goed als promotiemiddel. Pennen met logo kunnen je bedrijfsnaam razendsnel verspreiden. Gemiddeld wisselt een pen tijdens zijn bestaan maar liefst zeven keer van eigenaar. Dit betekent dat ze dus regelmatig van hand tot hand gaan. Ontzettend positief dus wanneer je bouwt aan je naamsbekendheid.

Pennen bedrukken is niet alleen effectief maar ook nog eens erg betaalbaar. Al voor een paar cent heb je een pen met eigen logo. Doordat wij diverse soorten, maten en kleuren pennen op voorraad hebben, hoef je bij ons nooit lang te wachten op je bestelling. Goedkope pennen bedrukken wij in eigen huis waardoor ook de kwaliteit constant gewaarborgd blijft. Heb je vragen omtrent pennen bedrukken? Stuur ons een e-mail of bel naar 0315-632515. Een accountmanager van het Stravers team staat je graag te woord.

Aflopende volgorde

219 resultaten

Aflopende volgorde
Pagina
 1. Bamboe balpen Nature bamboe
  Bamboe balpen Nature
  Vanaf € 0,89 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,63
  Bij 2500 stuks
 2. Balpen in vorm van een potlood rood
  Balpen in vorm van een potlood
  Vanaf € 0,26 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,13
  Bij 10000 stuks
 3. Balpen met licht blauw
  Balpen met licht
  Vanaf € 1,06 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,47
  Bij 2500 stuks
 4. Luxe metalen pen in koker zwart
  Luxe metalen pen in koker
  Vanaf € 6,87 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,37
  Bij 500 stuks
 5. Multifunctionele tool Toolpen zwart
  Multifunctionele tool Toolpen
  Vanaf € 1,59 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,65
  Bij 2500 stuks
 6. Aluminium stylus balpen Plimm wit
  Aluminium stylus balpen Plimm
  Vanaf € 1,50 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,89
  Bij 2500 stuks
 7. Balpen met stylus Multipen zilver
  Balpen met stylus Multipen
  Vanaf € 1,02 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,45
  Bij 2500 stuks
 8. Stylus balpen met lampje Luzzy blauw
  Stylus balpen met lampje Luzzy
  Vanaf € 1,19 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,66
  Bij 2500 stuks
 9. Pen Brenn transparant wit
  Pen Brenn
  Vanaf € 0,43 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,20
  Bij 5000 stuks
 10. Pennenset Derrick titanium
  Pennenset Derrick
  Vanaf € 14,37 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 9,85
  Bij 250 stuks
 11. Houten liniaalpen Woodave hout
  Houten liniaalpen Woodave
  Vanaf € 0,46 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,27
  Bij 5000 stuks
 12. Bamboe pen en potloodset Bambooset hout
  Bamboe pen en potloodset Bambooset
  Vanaf € 2,66 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,77
  Bij 1000 stuks

219 resultaten

Aflopende volgorde
Pagina

Pennen met logo

De populaire stylus balpen, de parker urban balpen, de balpen met drukmechanisme en de jotter balpen komen voor in ons assortiment pennen en kunnen bedrukt worden. Sommige pennen zijn voorzien van een metalen tip en een zilveren houder terwijl anderen juist voorzien zijn van een gekleurde grip met een soft touch houder. Alle pennen kan je laten bedrukken met logo of tekst. Geheel naar wens zullen onze drukkers de pennen bedrukken. Pennen met opdruk zijn populaire relatiegeschenken en worden dan ook regelmatig besteld. Bestel promotiepennen en wij garanderen een snelle levering.

Onze stijlvolle balpen Maastricht is één van onze bestsellers. De pen is voorzien van blauwe inkt en heeft een metalen clip. Deze colour pennen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De grip is van rubber waardoor hij prettig in de hand ligt. Bestel een minimale afname van 250 stuks en laat goedkoop pennen bedrukken met logo of tekst. Als je liever een kleine oplage wilt bestellen, kan je de prijs aanvragen.

Pennen bedrukken of graveren?

Pennen kunnen worden bedrukt of gegraveerd. Afhankelijk van het type pen wordt er gekozen voor een bedrukking of gravure. De meeste pennen wordt bedrukt middels de tampondruk. Pennen bedrukken met logo kan snel en goedkoop. Pennen graveren we wanneer de pen is vervaardigd uit metaal, hout of bamboe. Een gravure is krasvast. Wat zijn pennen zonder schrijfblokken en notitieboekjes? Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en in ons assortiment vind je dan ook gerecyclede en bamboe notitieboekjes.

Gratis digitale drukproef

Voordat wij de reclame pennen laten bedrukken, zullen we eerst een gratis digitale drukproef opstellen. De digitale drukproef wordt opgesteld door ons team van grafische vormgevers. Een drukproef is een schets van de pen met daarop het bijbehorende logo. Op deze manier kan je vooraf zien hoe en waar je logo wordt geplaatst. Wil je na het zien van de drukproef iets aanpassen? Laat het ons weten en wij zullen de aanpassingen verwerken in de drukproef.

Vragen?

Heb je vragen aangaande pennen bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Je kan ons een e-mail sturen of bel naar 0315-632515. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij kwalitatief goede bedrukkingen garanderen. Wij hanteren snelle levertijden. Op onze website vind je de algemene voorwaarden.