Thema pennen bedrukken

Een thema pen is een handig en origineel relatiegeschenk. Laat thema pennen bedrukken met eigen logo of tekst. Ze kunnen in veel situaties uitstekend van pas komen. Denk bijvoorbeeld aan de injectie balpen, te gebruiken in ziekenhuizen of op kantoren van andere medici. Of wat dacht je van een houten dieren balpen? Leuk voor de kids of het personeel in een dierenspeciaalzaak. Thema pennen kunnen op de meest veelzijdige plekken ingezet worden. Laat ze bedrukken met je eigen tekst of logo en jouw unieke relatiegeschenk is klaar voor gebruik.

9 artikelen

9 artikelen

Thema pennen bedrukken met tekst of logo

Als relatie- of promotiegeschenk zijn thema pennen natuurlijk pas echt geschikt wanneer ze bedrukt zijn. Thema pennen bedrukken wij bijvoorbeeld met jouw tekst of logo. Dit doen wij in onze eigen drukkerij. Hier werken professionals die met de grootste zorg aan de slag zullen gaan met de door jou uitgekozen thema pennen. Thema pennen bedrukken met logo zullen je naamsbekendheid enorm vergroten. Een thema pen valt immers gemakkelijk op tussen andere standaard pennen en zal daardoor de aandacht trekken. Jouw bedrijf zal gezien worden.

Zelfs in het digitale tijdperk is een pen nog altijd een onmisbaar attribuut op ieder bureau. Even een telefoonnummer neerkrabbelen of een belangrijke herinnering noteren gaat nog altijd het snelst met een ouderwetse pen. Aangezien de pen vaak wordt gebruikt, is het natuurlijk wel zo leuk om een grappige, opvallende of bijzondere pen bij de hand te hebben. Want waarom zou je niet het noodzakelijke met het aangename combineren? Deze thema pennen zijn uitstekend geschikt als relatiegeschenk of promotieartikel tijdens verschillende gelegenheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bellenblaaspen? Leuk voor de kids.

Snelle levering van thema pennen gegarandeerd

Bij Stravers Promotions proberen wij je bestelling altijd zo snel mogelijk te leveren. In het geval van bedrukte thema pennen kan dit soms al binnen 48 uur. Doordat wij alles in eigen beheer hebben zijn de lijntjes kort en kunnen we snel schakelen en jouw thema pennen bedrukken. Veel van onze thema pennen zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen daarom supersnel geleverd worden. Voor goedkope thema pennen met een snelle levering kun je dus het beste terecht bij Stravers Promotions.

Laden...