Luxe pennen bedrukken

Pennen, het meest gebruikte relatiegeschenk. Twijfel je of je pennen wil inzetten als relatiegeschenk omdat ze te voor de hand liggend zijn? Toch zijn en blijven pennen een populair onderdeel van promotiecampagnes. Er is bijna geen ander relatiegeschenk of give-away die het zo goed doet als de pen. Iedereen gebruikt pennen, zowel op de werkvloer als in de vrije tijd. Pennen zijn een dankbaar geschenk.

Luxe pennen bedrukken als relatiegeschenk? Dat is mogelijk. Naast bedrukken, kunnen we ook pennen graveren. Een bedrukking of gravering zorgt voor exclusieve pennen die zeker in de smaak zullen vallen. Heb je vragen over luxe pennen als luxe geschenk? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Artikelen 1-12 van 33

 • Parker Jotter steel balpen
  ...
  Bij 250 stuks Vanaf € 8,25
  Bekijk
 • Parker Jotter balpen
  ...
  Bij 250 stuks Vanaf € 5,29
  Bekijk
 • Parker Vector Roller
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 5,99
  Bekijk
 • Parker Jotter gerecyclede balpen
  +1
  ...
  Bij 250 stuks Vanaf € 7,13
  Bekijk
 • Parker IM rollerbalpen
  ...
  Bij 100 stuks Vanaf € 35,42
  Bekijk
 • Parker Jotter XL monochrome balpen
  ...
  Bij 100 stuks Vanaf € 18,22
  Bekijk
 • Parker Urban steel balpen
  ...
  Bij 100 stuks Vanaf € 27,78
  Bekijk
 • IM ballpoint pen
  ...
  Bij 100 stuks Vanaf € 26,10
  Bekijk
 • Balpen Charles Dickens
  ...
  Bij 250 stuks Vanaf € 7,38
  Bekijk
 • Charles Dickens balpen
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 8,55
  Bekijk
 • Parker Jotter balpen CT
  ...
  Bij 100 stuks Vanaf € 16,30
  Bekijk
 • IM balpen
  ...
  Bij 100 stuks Vanaf € 18,54
  Bekijk

Luxe pennen laten graveren of bedrukken?

Bij ons in het assortiment vind je luxe pennen in verschillende soorten, maten en merken. Charles Dickens, Parker en Waterman pennen zijn aansprekende merken die worden geleverd in een mooie geschenkverpakking. De luxe pennen kunnen naar wens bedrukt of gegraveerd worden. Een bedrukte of gegraveerde luxe pen met logo zorgt voor een persoonlijke tint. De meeste van onze luxe pennen kan je bedrukken of laten graveren. Laat je onze luxe pennen graveren? Dan creëer je een luxe pen met een hoogwaardige uitstraling.

Eén van onze beste verkochte luxe Parker pennen is de Parker Jotter steel balpen. De balpen RVS kan bedrukt worden middels de tampondruk of we kunnen de pen graveren. De minimale afname is 10 stuks. Liever een kleine oplage Parker pennen met logo bestellen? In overleg kunnen we je een aangepaste prijsopgave toesturen. Deze luxe balpen wordt geleverd in een Parker geschenkdoos. Voor deze pennen hanteren we een snelle levering.

Gratis digitale proefdruk

Voordat we de luxe pennen bedrukken met logo of tekst, stellen we een gratis digitale proefdruk op. Dit is een ontwerp van de luxe pen met de bijbehorende bedrukking. Zo kan je vooraf zien hoe en waar we de bedrukking plaatsen. De proefdruk wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers. Wij sturen je de proefdruk op en vragen je om hem te controleren. Na jouw akkoord, zullen we de luxe pennen laten bedrukken in eigen drukkerij. Wij beschikken over de meest geavanceerde technieken om pennen tot in detail te bedrukken. Luxe pennen hebben snelle levertijden.

Luxe en bedrukte pennen

Opzoek naar een exclusief relatiegeschenk? Luxe pennen zorgen voor een speciaal geefmoment. Hierdoor waarderen je relaties jou nog meer. Luxe pennen bedrukken om de relatie met je klanten te versterken. Iedere ondernemer is immers gebaat bij een goede band met zijn klanten. Deze populaire relatiegeschenken kunnen bijdragen aan deze band. Wanneer je een chique en duurzame pen cadeau geeft, zal de gunfactor richting jou stijgen. Ook de Parker Vector steel balpen en de Waterman graduate chrome balpen zijn populaire relatiegeschenken die we kunnen bedrukken met logo. Ook voor andere pennen zoals een stylus balpen, metalen balpen, vector balpen of een touch balpen ben je bij ons aan het juiste adres.

Al deze items kunnen geheel naar wens bedrukt of gegraveerd worden met jouw logo. Veel van onze luxe pennen worden geleverd in prachtige geschenkdozen. Op deze manier krijgt jouw geschenk nog meer aantoonbare waarde. Pennen zijn relatief goedkoop, maar hebben een grote impact op de ontvangers. Vanwege de luxe uitstraling zal de ontvanger de pen graag gebruiken.

Contact

Heb je vragen over luxe pennen bedrukken of graveren? Wil je graag persoonlijk advies? Laat het ons weten. Wij staan je graag te woord. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Ook andere relatiegeschenken zoals sticky notes, papieren tassen, opvouwbare paraplus en bidons bedrukken we naar wens. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

Laden...