Eco pennen bedrukken

Als je op zoek bent naar een milieubewust relatiegeschenk is een biologisch afbreekbare pen een goede oplossing. Deze pennen zullen, bedrukt met jouw logo, laten zien dat je geeft om het milieu. Immers, steeds meer milieu-gerelateerde problemen komen door ons gebruik van grondstoffen en energie. Er ontstaat teveel afval en er blijft steeds minder natuur over. Jij kunt met deze biologische pennen, ook wel eco pennen genoemd, laten zien dat je hier wat aan wil doen. Eco pennen bedrukken zullen niet alleen je naamsbekendheid, maar ook je imago veel goeds doen. Laat de eco pennen bedrukken met jouw logo en je hebt het perfecte milieuvriendelijke relatiegeschenk.

Artikelen 1-12 van 46

 • Balpen bamboe bamboe
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,22
  Bekijk
 • Recycle Eco pen oranje
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,14
  Bekijk
 • Balpen trendline bamboo
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,41
  Bekijk
 • ECO pen maïs en karton
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,13
  Bekijk
 • Bamboe pen budget
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,19
  Bekijk
 • Balpen Architect Bamboe
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 3,02
  Bekijk
 • Pen ECO Kurk
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,15
  Bekijk
 • Pen gerecyceld karton en plastic
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,14
  Bekijk
 • Pen Maastricht bamboe
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,27
  Bekijk
 • Recycle kartonnen pen Norway
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,13
  Bekijk
 • Bamboe touchpen Nature
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,29
  Bekijk
 • Balpen Woody hout
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,17
  Bekijk

Eco pennen bedrukken met logo

Met de eco pennen kun je bijdragen aan een beter milieu zonder dat je daar verder enige moeite voor hoeft te doen. De pennen worden gemaakt van andere materialen, bijvoorbeeld hout, papier of maïs, die door de natuur afbreekbaar zijn en daardoor niet schadelijk zijn voor ons milieu. Dat deze pennen bijdragen aan een beter milieu doet niets af aan hun vormgeving of variatie. Er is nog steeds keuze uit een groot aantal pennen en deze zien er mooi uit en liggen fijn in de hand.

Bovendien stralen ze de milieu-bewustheid die ze in zich hebben ook uit. Zo geef je dus een duidelijk signaal dat het milieu voor jou en jouw bedrijf belangrijk is. Dit zal gewaardeerd worden door iedereen die de pen ontvangt. De pennen zijn bijvoorbeeld erg geschikt om uit te delen op beurzen en congressen. Maar ze zullen het ook goed doen bij je zakelijke relaties of je eigen personeel. Met de eco pennen heb je niet alleen een mooi relatiegeschenk, maar zet je ook de eerste stap naar een betere wereld. Laat de eco pennen bedrukken met jouw logo en je relatiegeschenken zijn helemaal af.

Eco pennen bedrukken in eigen drukkerij

Onze biologische balpennen zijn goedkoop en snel te bedrukken in onze eigen drukkerij. Doordat wij alles in eigen beheer hebben kunnen we de kosten drukken en de prijzen voor jou als klant laag houden. Ook zorgt onze manier van werken ervoor dat we snel kunnen leveren; soms al binnen twee werkdagen. Dus voor het goedkoop en snel bedrukken van eco pennen moet je bij Stravers Promotions zijn.

Al onze pennen worden bedrukt in onze eigen drukkerij. Hier hebben wij de beschikking over verschillende zeer geavanceerde drukapparatuur. De tampondruk is één van de drukmethodes. Deze methode gebruiken we ook vaak voor onze eco pennen. Bij tampondruk wordt er gebruik gemaakt van een soort stempelmachine. Die stempel, gemaakt van siliconen, wordt een tampon genoemd en brengt de inkt over op het drukoppervlak van de pen. Via deze techniek kunnen de kleuren van jouw logo vrijwel exact benaderd worden.

Laden...