Metalen pennen bedrukken

Pennen zijn nog steeds het populairste relatiegeschenk ter wereld. Vaak worden ze ingezet als premiums of weggevertjes op beurzen. Ze zijn immers relatief goedkoop in de aanschaf en een mens heeft nooit genoeg pennen. Wat dacht je van BIC pennen, Senator pennen, stylus pennen, Waterman pennen en Prodir pennen. In ons brede assortiment pennen vind je altijd een geschikte pen. In deze categorie metalen pennen vind je pennen met een luxe afwerking. Veel van onze metalen pennen zijn voorzien van een soft touch voor comfortabel schrijven. Ook kunnen pennen in een cassette geleverd worden, zoals de Alu balpen in cassette. Deze balpen metaal is voorzien van een metalen clip.

Wil jij metalen pennen bedrukken of laten graveren, maar heb je nog een aantal vragen of wil je persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Artikelen 1-12 van 34

 • Aluminium pen Trendline
  +1
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,24
  Bekijk
 • Aluminium balpen Miami
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,22
  Bekijk
 • Metalen balpen Gala
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,39
  Bekijk
 • Aluminium balpen
  +2
  ...
  Bij 10000 stuks Vanaf € 0,27
  Bekijk
 • Balpen met rubberen toplaag en stylus
  +3
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,38
  Bekijk
 • Aluminium balpen Rome
  +1
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,41
  Bekijk
 • Aluminium balpen Anthony
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,37
  Bekijk
 • Balpen Cappa
  +1
  ...
  Bij 10000 stuks Vanaf € 0,25
  Bekijk
 • Aluminium balpen Remy
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,33
  Bekijk
 • Parker Jotter gerecyclede balpen
  +1
  ...
  Bij 250 stuks Vanaf € 7,13
  Bekijk
 • Aluminium balpen Eddie
  ...
  Bij 10000 stuks Vanaf € 0,22
  Bekijk
 • Balpen in koker
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 2,77
  Bekijk

Bedrukte pennen met logo of tekst

Metalen pennen worden veel gebruikt en zijn vaak in het zicht. Bedrukt met bedrijfsnaam of logo zijn deze reclame pennen ook een effectief middel om de naamsbekendheid te vergroten. Pennen zijn een uitstekend betaalbaar middel ter ondersteuning van marketingacties of om je waardering aan collega's en klanten te tonen. Je kunt ze inzetten op bedrijven, scholen, beurzen of evenementen. Met bedrukte metalen pennen kun je in principe alle kanten op.

Een populaire metalen pen is de metalen balpen Gala. Deze aluminium balpen met metalen clip is voorzien van blauwe inkt. We kunnen de pennen graveren of bedrukken. De minimale afname is 50 stuks. Liever een kleine oplage bedrukte metalen pennen bestellen? In overleg kunnen we je een aangepaste prijsopgave toesturen.

Touchscreen pennen bedrukken met logo

Tegenwoordig zijn de meeste technologische apparaten voorzien van een touchscreen. De schermen kunnen bediend worden door middel van aanraking. Je kan met je vingers het scherm aanraken of touch pennen gebruiken. Touch pennen zijn er in diverse modellen. Ze zijn functioneel en kunnen ook gewoon als pen gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan een touchscreen balpen zoals de stylus metalen pen. Deze originele relatiegeschenken kunnen bedrukt worden naar wens.

Gratis digitale drukproef

In onze drukkerij kunnen we goedkoop metalen pennen bedrukken. Alvorens we de relatiegeschenken bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Een digitale drukproef is een ontwerp van de metalen pen met bijbehorende bedrukking. Zo kan je vooraf zien hoe en waar de bedrukking geplaatst wordt. Wij vragen je om de drukproef te controleren en ons akkoord te geven. Wij hanteren snelle levertijden.

Gravering of bedrukking

Metalen pennen kunnen, in tegenstelling tot kunststof pennen, ook gegraveerd worden. Je kunt metalen pennen bedrukken, maar ook laten graveren. Wanneer je kiest voor lasergravering kies je voor een chique uitstraling in combinatie met duurzaamheid. De lasertechniek is immers slijtvast en kan je logo tot in de kleinste details uitwerken. Metalen pennen graveren we in eigen drukkerij. Houd er rekening mee dat lasergravering geen kleur overbrengt. Kies voor een bedrukking of gravering en wij personaliseren de metalen pen naar wens.

Wil je jouw logo in kleur terugzien op de metalen pennen? Dan kom je al snel uit bij de techniek tampondruk. Bij de tampondruk wordt de inkt door middel van een soort stempel aangebracht op het drukoppervlak van de pen. Met deze methode kunnen de huisstijlkleuren van je logo vrijwel exact benaderd worden.

Contact

Het assortiment van Stravers bevat een groot aantal mooie, kwalitatief goede metalen pennen die bedrukt kunnen worden met bedrijfsnaam of logo. Metalen pennen bedrukken wij in eigen drukkerij. Ze zijn vaak iets zwaarder en stijlvoller dan de traditionele kunststof balpen. Het voordeel van metalen pennen is ook dat ze vaak geschikt zijn voor lasergravering. Dit betekent dat je jouw logo kunt laten inbranden op de pen. Deze methode is duurzaam, krasvast en laat je logo erg gedetailleerd uitkomen.

Uit onderzoek blijkt dat een bedrukte pen gemiddeld 7 keer van eigenaar wisselt. Je bent er dus zeker van dat jouw bedrijfsnaam bij voldoende mensen onder de aandacht komt. Of je de pen nu geeft aan een specifieke zakenrelatie of uitdeelt in de binnenstad, de pen gaat op den duur toch zwerven. Hij komt op plaatsen waarvan je het niet zou denken. Zodoende verspreidt jouw naamsbekendheid zich ook enorm. Metalen pennen bedrukken is goedkoop en dus ook erg effectief.

Goedkoop metalen pennen laten bedrukken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je nog een aantal vragen over onze relatiegeschenken, de bedrukkingsmogelijkheden of de levertijden? Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Wij staan je graag te woord. Ook andere relatiegeschenken zoals VR brillen, jute tassen, eco pennen en vulpotloden bedrukken we naar wens. Onze algemene voorwaarden vind je op de website.

Laden...