Bestsellers
Kunststoffen touchpen blauw
Touchpen Bright rood

Touch pennen bedrukken

De ontwikkelingen op het gebied van technologie gaan altijd razendsnel. Tegenwoordig wordt bijna alles digitaal aangeboden en het uitgebreide aanbod aan e-readers, smartphones en tablets neemt dan ook in hoog tempo toe. Deze apparaten zijn allemaal voorzien van een touchscreen, waardoor ze bediend kunnen worden door middel van aanraking. Nu kun je natuurlijk met je vingers over het scherm gaan, maar je kunt er ook voor kiezen om touch pennen te gebruiken. Zo ontstaan er geen vingervlekken op je scherm en loop je niet het risico per ongeluk de verkeerde toets aan te raken.

Een touch pen, ook wel stylus pen genoemd, is bedoeld voor gebruik op een touchscreen. Stylus is een Engels woord en betekent griffel. Een touch pen is voorzien van twee praktische kanten. Eén kant functioneert als een normale pen en met de andere kant kan je apparaten met een touchscreen bedienen. Dit betekent dat je het scherm van je elektronische apparatuur niet hoeft aan te raken met je handen. Dit voorkomt vlekken en strepen op het scherm. Een ander voordeel is dat je eenvoudig en nauwkeurig kan werken met touch pennen.

Touch pennen zijn er in diverse varianten. De stylus touch pen kan ook als pen gebruikt worden en daarmee is hij multifunctioneel inzetbaar. En dat is wat we willen, want schrijven blijft. Doordat een touch pen beschikt over twee functies, zal hij regelmatig gebruikt worden. In alle gevallen zit er een siliconen stukje aan de pen waarmee veilig over het scherm geveegd kan worden.

Touch pennen kunnen bedrukt worden naar wens: met naam, logo of tekst. Een bedrukte stylus pen valt op gezien hij breed inzetbaar is. Pennen worden dagelijks meerdere malen tevoorschijn gehaald. Voorzien van een logo zijn bedrukte touch pennen een waardevol promotiemiddel. Een balpen met stylus functie is een origineel relatiegeschenk geschikt voor exclusieve relaties. Heb je vragen over touch pennen bedrukken? Laat het ons weten en wij helpen je graag. Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Oplopende volgorde

30 resultaten

Oplopende volgorde
Pagina
 1. Gekleurde stylus balpen Nash wit
  Gekleurde stylus balpen Nash
  Vanaf € 0,29 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,14
  Bij 10000 stuks
 2. Touchpen met logolicht zwart
  Touchpen met logolicht
  Vanaf € 0,18 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,18
  Bij 5000 stuks
 3. Touchpen Bright rood
  Touchpen Bright
  Vanaf € 0,29 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,19
  Bij 5000 stuks
 4. Kunststoffen touchpen blauw
  Kunststoffen touchpen
  Vanaf € 0,49 p/st bij 125 stuks
  Vanaf € 0,22
  Bij 2500 stuks
 5. Metalen touchpen Smart blauw
  Metalen touchpen Smart
  Vanaf € 0,79 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,30
  Bij 2500 stuks
 6. Metalen touchpen Elegance wit
  Metalen touchpen Elegance
  Vanaf € 0,42 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,26
  Bij 2500 stuks
 7. Bamboe touchpen Nature bamboe
  Bamboe touchpen Nature
  Vanaf € 0,89 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,63
  Bij 2500 stuks
 8. Stylus balpen met lampje Luzzy blauw
  Stylus balpen met lampje Luzzy
  Vanaf € 1,40 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,57
  Bij 2500 stuks
 9. Balpen Style touch blauw
  Balpen Style touch
  Vanaf € 0,35 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,18
  Bij 10000 stuks
 10. Touchscreen pen Carlo zwart
  Touchscreen pen Carlo
  Vanaf € 2,30 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,33
  Bij 1000 stuks
 11. Touchscreen pen Eduar wit
  Touchscreen pen Eduar
  Vanaf € 2,62 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,52
  Bij 1000 stuks
 12. Stylus pen Quim blauw
  Stylus pen Quim
  Vanaf € 1,35 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,75
  Bij 2500 stuks

30 resultaten

Oplopende volgorde
Pagina

Touch pennen bedrukken met logo of tekst

Wil je meegaan met de tijd en moderne relatiegeschenken inzetten? Kies dan voor touch pennen. Al onze stylus pennen bedrukken we naar wens. Bedrukte stylus pennen met naam, logo of tekst vallen op. Doordat touch pennen multifunctioneel zijn, zullen ze bedrukt met logo of tekst vaak in beeld komen. Denk bijvoorbeeld aan je relaties of werknemers die regelmatig reizen. Op reis gebruiken ze voortdurend hun smartphone om belangrijke telefoontjes te plegen of ze gebruiken hun tablet om een bespreking voor te bereiden. De vraag is niet óf de bedrukte touch pennen de aandacht van mensen trekken maar hoeveel mensen de touch pennen opmerken. Dit betekent dat je bedrijfsnaam onthouden wordt en er een grote kans is dat je potentiële klanten aantrekt. Bedrukte touch pennen zijn populaire relatiegeschenken.

De kunststoffen touch pen is een populaire touch pen. De pen beschikt over een touch tip, gekleurde houder en is afgewerkt met een rubberen grip en metalen clip. De pen is voorzien van een draaimechanisme en blauwschrijvende vulling. De minimale afname is 125 stuks. Liever een kleine oplage bestellen? In overleg kunnen we je een aangepaste prijsopgave toesturen. Je kan online eenvoudig een prijsaanvraag indienen. Nadat de touch pennen bedrukt zijn, zullen de bedrukte touch pennen snel geleverd worden.

Breed assortiment pennen

Naast deze kunststoffen touch pen hebben we ook de Ziggy stylus balpen, de Nash stylus balpen, de Plimm aluminium balpen met stylus en een touch balpen metaal. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren balpennen. Een balpen met gekleurde behuizing is sprekend. De kleuren inkt van touch pennen zijn blauw of zwart.

Ook eco pennen, colour pennen, Watermann pennen, aluminium balpennen en metalen balpennen kunnen bij ons besteld en bedrukt worden. Bedrukte pennen zijn één van de meest bekende en gebruikte pennen ter wereld. Al jarenlang zijn goedkope pennen een populair promotiemiddel.

Touch pennen bedrukken of graveren?

Touch pennen kunnen bedrukt of gegraveerd worden. Dit is afhankelijk van het materiaal waaruit de touch pen is vervaardigd. Alle pennen kunnen bedrukt worden, maar in sommige gevallen adviseren wij om pennen te laten graveren. Is de touch balpen vervaardigd uit metaal, hout of bamboe dan is het mogelijk dat we de pennen graveren. De stylus pennen worden door middel van een laser gegraveerd. Een gravure is krasvast en duurzaam.

Gratis digitale drukproef

Via onze website kan je eenvoudig een offerte aanvragen. Vervolgens stellen wij de offerte op. Voordat we touch pennen bedrukken, zullen we een gratis digitale drukproef opmaken. Een digitale drukproef is een ontwerp van de touch pen met naam, logo of tekst. Op deze manier kan je vooraf zien hoe het relatiegeschenk met bedrukking eruit komt te zien. Wanneer je akkoord gaat met de drukproef zullen onze ervaren drukkers de touch pennen bedrukken in eigen drukkerij. Nadat alle relatiegeschenken bedrukt zijn, sturen we ze op. Door onze snelle levertijden heb je de bedrukte touch pennen snel in huis.

Touch pennen zijn ook leuke bureau accessoires. Een touch pen op het bureau is praktisch, zo heb je hem altijd snel bij de hand.

Contact

Heb je vragen over touch pennen bedrukken of wil je persoonlijk advies? Neem contact met ons op. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en helpen je graag. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. De algemene voorwaarden vind je op onze website.