Ons team

Het team van Stravers Promotions staat elke dag met hart en ziel voor je klaar om jouw order van A tot Z zorgvuldig te laten verlopen.

Inkoop- en verkoopafdeling c.q. klantenservice.

Op onze inkoop- en verkoopafdeling kun je terecht met al je vragen en opmerkingen omtrent orders, producten, druktechnieken en levertijden. Onze medewerkers zijn te bereiken middels e-mail, telefoon en chat. Neem gerust contact met ze op.

BasiljaAccountmanager
CarloAccountmanager
RenateAccountmanager
RonaldInkoopmanager

Webdevelopment en marketing

Om een zo uitgebreid assortiment aan te bieden, heeft Stravers Promotions naast de catalogus ook deze website, waar vele extra producten te vinden zijn. De webdevelopment afdeling zorgt ervoor dat de site zo gebruiksvriendelijk mogelijk is en er natuurlijk leuk uitziet.

Daarnaast wordt er voor gezorgd dat het assortiment en alle prijzen up to date zijn. Ook staat het webdevelopment team je bij op alle belangrijke social media.

BertWebdeveloper/ICT-consultant
MichelAllround marketeer
MoniqueProductmanager/online coördinator
NickAdministratief medewerker
NielsAllround marketeer
Rinus(Web)marketing, purchase en sales
FrencyContent marketeer

Grafische afdeling

De grafische afdeling draagt er voor een groot deel aan bij, dat wij een mooie catalogus en een aantrekkelijke website kunnen aanbieden. Heb je een bestelling geplaatst, dan verzorgt de grafische afdeling jouw gratis proefdruk, zodat je een goede indruk van het uiteindelijke resultaat kan krijgen. Na je goedkeuring maakt de grafische speciale films van de door jouw gewenste opdruk. Met deze opdruk kan productie daarna beginnen aan de drukopdracht.

KoenGrafisch vormgever
YasminGrafisch vormgever

Productie

In productie werken diverse ervaren drukkers, inpakkers en logistiek medewerkers. Zij dragen zorg voor een goede opdruk op jouw relatiegeschenken en ze zorgen er voor dat jouw relatiegeschenken netjes worden verpakt. Klaar om door onze transporteur bij je afgeleverd te worden.

AngelicaProductiemedewerkster
BiancaProductiemedewerkster
DorrieProductiemedewerkster
GülayProductiemedewerkster
JoeriProductiemedewerker
MikeProductiemedewerker
MitchellProductiemedewerker
MohamadProductiemedewerker
MoniqueProductiemedewerkster
NienkeProductiemedewerkster
OmarProductiemedewerker
RenéMagazijnchef
RodyProductiemedewerker
TobyProductiemedewerker
TomProductiemedewerker
YaseminProductiemedewerkster

Interieurverzorging

Heb je ook wel eens ruimtes gezien met meters stof, verweekte plantjes en tevreden spinnen in elke hoek? Onze interieurverzorging zorgt ervoor dat je deze ruimtes niet bij Stravers Promotions tegenkomt! Zo kunnen onze werknemers optimaal met uw bestelling bezig zijn en durven wij je met een gerust hart in onze showroom welkom te heten.

AstridInterieurverzorgster

Stage

De jeugd heeft de toekomst. Heel cliché, maar daarom niet minder waar. Stravers Promotions biedt daarom ook stagiaires en afstudeerders een plek voor hun stages en afstudeeropdrachten.

LarsStagiair administratie
JelleStagiair verkoop