Ons team

Het team van Stravers Relatiegeschenken staat elke dag met hart en ziel voor je klaar om jouw order van A tot Z zorgvuldig te laten verlopen.

Inkoop- en verkoopafdeling / klantenservice

Op onze inkoop- en verkoopafdeling kun je terecht met al je vragen en opmerkingen over orders, producten, druktechnieken en levertijden. Onze medewerkers zijn te bereiken middels e-mail, telefoon en chat. Neem gerust contact met ons op.

BasiljaAccountmanager
CarloAccountmanager
RonaldInkoopmanager

Webdevelopment, marketing en administratie

Om een zo uitgebreid assortiment aan te bieden, heeft Stravers Relatiegeschenken naast de catalogus ook deze website, waar al onze producten te vinden zijn. De webdevelopment- en marketing-afdeling zorgt ervoor dat de site zo gebruiksvriendelijk mogelijk is en er natuurlijk aantrekkelijk uitziet.

Daarnaast wordt er voor gezorgd dat het assortiment en alle prijzen up-to-date zijn. Ook staat het webdevelopment-team je bij op alle belangrijke social media. Onze administratieve afdeling zorgt voor een soepel administratief en financieel proces.

BertWebdeveloper/ICT-consultant
FrencyContent marketeer
MichelAllround marketeer
MoniqueProductmanager/online coördinator
NickAdministratief medewerker
NielsAllround marketeer
Rinus(Web)marketing, purchase en sales

Grafische afdeling

De grafische afdeling draagt er voor een groot deel aan bij dat wij een mooie catalogus en een aantrekkelijke website kunnen aanbieden. Heb je een bestelling geplaatst dan verzorgt de grafische afdeling jouw gratis proefdruk, zodat je een goede indruk van het uiteindelijke resultaat kan krijgen. Na je goedkeuring maakt de grafische speciale films van de door jouw gewenste opdruk. Met deze opdruk kan productie daarna beginnen aan de drukopdracht. Tot slot verzorgt deze afdeling alle contentcreatie; van de website tot aan social media en van onze catalogus tot aan opmaak van flyers en offline uitingen.

BramGrafisch vormgever
KoenContent designer
LotteGrafisch vormgever
MaxGrafisch vormgever

Productie

In productie werken diverse ervaren drukkers, inpakkers en logistiek medewerkers. Zij dragen zorg voor een goede opdruk op jouw relatiegeschenken en ze zorgen er voor dat jouw relatiegeschenken netjes worden verpakt. Klaar om door onze transporteur bij je afgeleverd te worden.

AdindaProductiemedewerker
AnastasiiaProductiemedewerker
BiancaProductiemedewerker
DylanProductiemedewerker
ElenaProductiemedewerker
GerrieProductiemedewerker
GülayProductiemedewerker
HaticeProductiemedewerker
JoeriProductiemedewerker
MaksimProductiemedewerker
Marianna Productiemedewerker
MickProductiemedewerker
MikeProductiemedewerker
MitchellProductiemedewerker
MohamedProductiemedewerker
MoniqueProductiemedewerker
NienkeProductiemedewerker
OmarProductiemedewerker
OsmanProductiemedewerker
RenéProductiemedewerker
RodyProductiemedewerker
TobyProductiemedewerker
YaseminProductiemedewerker
YuriiProductiemedewerker

Interieurverzorging

Heb je ook wel eens ruimtes gezien met meters stof, verweekte plantjes en tevreden spinnen in elke hoek? Onze interieurverzorgster zorgt ervoor dat je deze ruimtes niet bij Stravers Relatiegeschenken tegenkomt! Zo kunnen onze werknemers optimaal met jouw bestelling bezig zijn en durven wij je met een gerust hart in onze showroom welkom te heten.

AstridInterieurverzorger

Stage

De jeugd heeft de toekomst. Heel cliché, maar daarom niet minder waar… Stravers Relatiegeschenken biedt daarom ook stagiair(e)s en afstudeerders een plek voor hun (meewerk-)stages en afstudeeropdrachten.

RicardoStagiair marketing