Notitie artikelen bedrukken

We moeten van alles onthouden. Ondanks het feit dat we tegenwoordig computers en smartphones hebben die dat voor ons doen, is het toch handig om even snel een notitie te maken. Er wordt nog altijd veel gebruik gemaakt van notities. Bijvoorbeeld om een telefoonnummer te noteren of om snel even een rekensommetje te maken. Pen en papier zullen waarschijnlijk nooit helemaal uit ons leven verdwijnen. Het maken van notities zit in onze genen.

Heb je de keuze gemaakt om notities in te zetten als relatiegeschenk? Wil je de relatiegeschenken bedrukken met logo of tekst maar heb je vragen? Neem dan snel contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en helpen je graag.

Artikelen 1-12 van 183

 • A5 notitieboek Eldar
  +4
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,69
  Bekijk
 • Journaal schrift A5
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,47
  Bekijk
 • A5 notitieboekje van kurk en katoen
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 2,69
  Bekijk
 • A5 recycle notitieboekje met pen
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,84
  Bekijk
 • Notitieboekje A5 Kurk
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 2,49
  Bekijk
 • Bamboe notitieboekje
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,25
  Bekijk
 • A5 notitieboekje gekleurd
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,39
  Bekijk
 • A5 ringbandboekje Recycle
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,29
  Bekijk
 • Notitieboekje A5 RPET Recycle
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,69
  Bekijk
 • Gerecycled notitieboekje
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,59
  Bekijk
 • Bamboe notitieboekje met sticky notes
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,49
  Bekijk
 • A6 notitieboekje gekleurd
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 0,89
  Bekijk

Duurzame relatiegeschenken

Bedrijven kunnen actief bijdragen aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ben je opzoek naar duurzame relatiegeschenken? Eco tassen zoals papieren tassen en jute tassen maar ook eco pennen zoals bio pennen en houten pennen zijn populaire relatiegeschenken. Ook in onze categorie notities vind je duurzame artikelen. Eco notitieboekjes zijn geliefd en worden dan ook vaak besteld. Het bamboe notitieboekje heeft een milieuvriendelijke uitstraling. Het notitieboekje is voorzien van notitiepapier, memoblaadjes en sticky notes. De kaft van het notitieboekje kan worden bedrukt met jouw naam of logo. De minimale afname van dit artikel is 100 stuks. Liever een kleine oplage bedrukte notitieboekjes bestellen? In overleg sturen we je een aangepaste prijsopgave toe.

Naast onze duurzame notitieboekjes, vind je bij ons ook luxe notitieboekjes zoals het moleskine notitieboek, colour notitieboekjes, een a5 notitieboek of juist een kleinere a6 notitieboek. Al onze notitieboekjes zijn te bedrukken naar wens.

Zelfklevende memoblokken bedrukken

Notities zijn geschikt om in te zetten als goedkoop en effectief relatiegeschenk. Laat notitie artikelen bedrukken en geef ze aan je relaties, werknemers of zakelijke partners. Notities zijn praktisch, gaan lang mee en kunnen zowel op kantoor als in de vrije tijd gebruikt worden. Ook kunnen notities ingezet worden als give-away tijdens beurzen, open dagen of andere evenementen. In ons assortiment notities vind je vele soorten notitie artikelen. Denk hierbij aan schrijfblokken, memohouders, notitieboekjes, zelfklevende memo’s, schrijfmappen en klemborden.

Iedereen kan wel een notitieboekje of schrijfmap gebruiken. Op deze manier help je je relaties om belangrijke afspraken en andere zaken niet te vergeten. Laat notitie artikelen bedrukken door onze ervaren drukkers. De producten kunnen we van een prachtige kleur opdruk voorzien. Voor het gebruik van notities zijn er pennen nodig. Goedkope pennen vind je bij Stravers. Pennen bedrukken we naar wens. Ook bieden wij de mogelijkheid om direct notitieboekjes met pen te bestellen.

Zelfklevende memoblaadjes, vaak ook post its of sticky notes genoemd, zijn populaire artikelen. Zoals de naam al zegt, blijft jouw naam, logo of tekst plakken bij je relaties. Veel mensen gebruiken zelfklevende memoblokjes en je vindt de blaadjes dan ook overal terug op het bureau, naast de usb stick en de computer accessoires. Herinneringen en aantekeningen worden opgeschreven en aan het beeldscherm geplakt zodat we herinnerd worden aan de zaken die gedaan moeten worden. Elk vel van de post it bedrukken we met naam, logo of tekst.

Gratis digitale drukproef

Nadat je een offerte aanvraag hebt ingediend, zullen wij de offerte naar je toesturen. Daarnaast zullen we onze grafische vormgevers een gratis digitale drukproef voor je opstellen. Een digitale drukproef is een schets van het relatiegeschenk met bedrukking. Op deze manier krijg je vooraf te zien hoe en waar de bedrukking komt. Wij vragen je om de digitale drukproef te controleren. Na akkoord zullen we de notitie artikelen bedrukken. Relatiegeschenken bedrukken we in eigen drukkerij, zo kunnen we de bedrukte artikelen snel leveren.

Contact

Heb je vragen over notitie artikelen bedrukken of heb je hulp nodig tijdens het bestellen? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Ook voor andere relatiegeschenken zoals katoenen tassen en kartonnen bekers ben je bij ons aan het juiste adres. Onze algemene voorwaarden vind je op de website.

Laden...

Laden...