Klemborden bedrukken

Stel: je hebt een belangrijke vergadering, een interview, een sollicitatiegesprek of een andere gelegenheid waarbij het handig is dat je even het een en ander opschrijft. Er is alleen geen tafel, dus krabbel je maar iets op een papier wat je tegen je been of de muur houdt. Of je hebt de taak een presentatie te geven of een vergadering te leiden en frommelt uit je tas een verkreukeld papiertje met aantekeningen, wat natuurlijk helemaal niet professioneel staat. Herken je een van de bovenstaande situaties? Waarom gebruik je dan geen klembord? Geef als bedrijf klemborden cadeau als relatiegeschenk, zodat je logo overal pronkt. Bij Stravers Promotions laat je klemborden bedrukken met logo of bedrijfsnaam.

Oplopende volgorde

2 artikelen

 1. Klembord bamboe Eco
  Vanaf € 3,09 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,29
  Bij 1000 stuks
 2. Klembord met omslag
  Vanaf € 2,35 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,86
  Bij 1000 stuks

2 artikelen

Klemborden bedrukken met logo

Met een klembord blijft alle papier netjes op zijn plaats, kreukt niet en bovendien vormt een klembord een goede ondergrond om op te schrijven. Daarnaast staat het ook een stuk professioneler als je een klembord gebruikt in plaats van krabbelt op een aantal losse papieren.

Klemborden zijn niet alleen handig om te hebben, maar ook heel leuk om te krijgen! Als relatiegeschenk bijvoorbeeld. Op de website van Stravers vind je klemborden in alle soorten, maten en kleuren. Ook de kleuren lopen uiteen van zakelijk en professioneel zwart tot vrolijk rood of blauw. 

Klemborden bedrukken voor relaties

Wij raden je aan het uitgekozen klembord te laten bedrukken met de naam of het logo van je bedrijf. Zodat je relaties niet zullen vergeten wie hen blij heeft gemaakt met dat geschenk. Ze zullen jouw bedrijf associëren met efficiëntie, duidelijkheid en professionaliteit. Klemborden bedrukken met logo als relatiegeschenk is op die manier niet alleen leuk, maar ook zakelijk heel slim. Wanneer je nog meer informatie nodig hebt omtrent klemborden bedrukken dan horen wij dat graag!