Memohouders bedrukken 

Maak je regelmatig een belangrijke notitie op een klein papiertje dat je vervolgens nergens meer kunt terugvinden wanneer je het nodig hebt? Dan mag een memohouder niet ontbreken op het bureau. Stravers Promotions biedt een ruim assortiment memohouders. Deze memohouders bedrukken we allemaal naar wens met bijvoorbeeld je logo of bedrijfsnaam.

5 artikelen

5 artikelen

Memohouders bedrukken met logo

Memohouders zorgen ervoor dat je je briefjes nooit meer kwijtraakt. Je kunt je notities eenvoudig tussen een klemmetje bevestigen, waardoor je precies weet waar je moet zoeken als je dat ene telefoonnummer of die cruciale afspraak wilt overschrijven in de agenda. Bovendien kun je een memohouder uitkiezen die past bij het design van het bureau. Zo wordt jouw werkplek extra stijlvol!

  • Memostandaard note
  • Memohoduer Paperclip groot
  • Memohouder Wasknijper XL

Memohouders bedrukken als relatiegeschenk

Help je relaties hun memo’s op een overzichtelijke manier te ordenen door hen een memohouder cadeau te doen. Memohouders zijn bij uitstek geschikt om weg te geven als relatiegeschenk, omdat zij in het dagelijks leven goed van pas komen. Om diezelfde reden is het verstandig om de memohouder van je keuze te laten bedrukken met je bedrijfslogo. Immers, de bedrukking zal vrijwel iedere dag opvallen omdat je relatiegeschenk vaak wordt gebruikt. Zo zorg je met je cadeau ook nog eens voor een slimme vorm van promotie. Memohouders bedrukken wij in onze eigen moderne drukkerij. Hierdoor kunnen we snel schakelen en goedkoop en snel leveren.

Zoek je originele en kwalitatieve memohouders voor jouw relaties? Dan heeft Stravers Relatiegeschenken het cadeau dat je zoekt. In het assortiment vind je stijlvolle, grappige en aparte memohouders in diverse kleuren. De memohouders die jouw bedrukking het best doet uitkomen, zit er vast en zeker tussen.

Voor welke memohouders je ook besluit te gaan, Stravers Relatiegeschenken zal de bestelling altijd met grote zorg afhandelen. Je kunt er van uitgaan dat het professioneel bedrukte relatiegeschenk binnen de kortste keren een mooi plekje krijgt op de bureaus van je zakelijke contacten! Heb je voorafgaande van het plaatsen van je bestelling nog vragen omtrent memohouders bedrukken? Dan staan onze medewerkers tijdens kantooruren voor je klaar.

Laden...