Schrijfmappen bedrukken

Eenmaal bij een vergadering aangeschoven haal je het schrijfblok uit je tas. Die is inmiddels helemaal krom gaan staan. Bovendien zit hij vol koffievlekken. Voor een pen is het nog dieper grabbelen, waarbij je nog een oude appel en drie USB-sticks tegenkomt. Een schrijfblok, pen, bijkomende documenten en visitekaartjes zullen ervoor zorgen dat je goed voorbereid een bespreking binnen gaat, maar je kunt veel tijd kwijt zijn met het zoeken van al deze spullen in je tas. Daarnaast kan dat ook een enorm onprofessionele en chaotische indruk geven en dat is uiteraard niet de bedoeling. Een schrijfmap voorkomt deze situatie. Een luxe schrijfmap geeft elk notitieblok een hoop extra glans. Bovendien vergemakkelijkt hij het schrijven, raak je je pen nooit kwijt en kunnen visitekaartjes en ander papier makkelijk worden bijgestoken. Schrijfmappen zijn duurzame relatiegeschenken.

Wil jij schrijfmappen laten bedrukken maar heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk.

Artikelen 1-12 van 45

Schrijfmappen bedrukken als relatiegeschenk

Wil je ook schrijfmappen bedrukken met logo voor promotionele doeleinden? Bedrukte schrijfmappen zijn ideaal om grootschalig voor het bedrijf, afdeling of cursus aan te schaffen. Daarnaast is het leuk om ze weg te geven aan je werknemers, cursisten of zakelijke relaties. Ons aanbod is groot en gaat van verschillende gerecyclede mappen tot de luxe leren schrijfmappen. Een aantal van de schrijfmappen die je terug vindt in ons brede assortiment is een geboden lederen schrijfmap, een A4 portfolio met rits, een new ebony A4 portfolio en een schrijfmap kurk.

De A4 schrijfmap business is een stijlvol relatiegeschenk. De schrijfmap A4 is gefabriceerd uit nylon en afgewerkt met kunstleer. Een luxe schrijfmap inclusief een schrijfblok, diverse steekzakken en een metalen graveerplaatje. Laat de schrijfmap bedrukken met logo of tekst. Kies voor een kleur opdruk in maximaal vier kleuren. Je maakt je relaties blij met een schrijfmap met opdruk. De minimale afname van deze schrijfmap is 25 stuks. Liever een kleine oplage bedrukte schrijfmappen bestellen? Vraag de prijs aan via de website.

Gratis digitale drukproef

Gekozen voor een A5 schrijfmap, een portfolio A4 of een A5 notitieboek? Voordat wij de schrijfmappen bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Dit is een ontwerp van het relatiegeschenk met bijbehorend logo. Wij kunnen je op deze manier een preview van de bedrukking laten zien. Na akkoord zullen wij de schrijfmappen bedrukken en vervolgens naar je toesturen.

Combinatie schrijfmappen met andere relatiegeschenken

Zoek jij ook een mooie, zakelijke oplossing voor dit probleem? Wij bieden schrijfmappen in A4 of A5 formaat aan. In de schrijfmappen zitten schrijfblokken met een pen altijd goed. Je pakt ze zo uit je tas, slaat hem open en bent klaar voor de vergadering. Schrijfmappen hebben vaak ook ruimte voor visitekaartjes, flyers en notities. Hand-outs en verslagen doe je bij het opruimen gewoon bij de map in. Zo scheelt je schrijfmap zeker een hoop gedoe. Schrijfmappen zijn een perfect en origineel relatiegeschenk. Laat schrijfmappen bedrukken met logo of bedrijfsnaam bij Stravers en zorg voor een professionele uitstraling. Deel schrijfmappen uit onder relaties, klanten of collega's. Schrijfmappen bedrukken wij in eigen drukkerij. Aan het begin van een cursus of presentatie worden vaak schrijfmappen uitgedeeld als onderdeel van het lesmateriaal. Schrijfmappen worden veelvuldig weggegeven als relatiegeschenk, een cadeau waar iedereen plezier van beleeft.

Heb je een luxe lederen schrijfmap in je bezit? Dan zijn pennen natuurlijk onmisbaar. Eco pennen, stylus pennen, bic pennen, parker pennen en metalen pennen zijn mooie relatiegeschenken die je in je schrijfmap kunt steken. Pennen bedrukken we geheel naar wens. Documenten en schrijfmappen worden meegenomen naar afspraken zoals vergaderingen, congressen en cursussen. De luxe schrijfmappen met logo moeten vervoerd worden en daarvoor is een tas natuurlijk de ideale oplossing. Onder andere katoenen tassen, opvouwbare tassen, jute tassen en papieren tassen kunnen bedrukt worden met logo of tekst. Tassen bedrukken we in eigen drukkerij. Bedrukte schrijfmappen én bedrukte tassen vallen op. Tassen kunnen ook in de vrije tijd gedragen worden. Op deze manier bereik je een grote doelgroep.

Contact

Heb je vragen over schrijfmappen bedrukken of wil je persoonlijk advies? Neem contact met ons op. Wij geven graag antwoord op al je vragen. Stuur ons een e-mail of bel naar 0315-632515.

Laden...