Schrijfblokken bedrukken met logo

Schrijfblokken als relatiegeschenk zijn niet alleen erg functioneel maar zorgt ook voor het vergroten van je naamsbekendheid. Schrijfblokken bedrukken wij in eigen drukkerij waardoor wij snel kunnen schakelen en leveren. Verras je relaties met een schrijfblok bedrukt met jouw logo of tekst.

12 artikelen

12 artikelen

Schrijfblokken bedrukken met logo

Iedereen kent dat wel. Je wordt gebeld en moet snel wat belangrijke informatie noteren. Op je bureau ligt een pen, maar je kan nergens een leeg stukje papier vinden en je schrijfblokken zijn op. Haastig krabbel je de informatie op de achterkant van de oude vergadernotulen. Als je het gesprek beëindigt komt er een collega aan je bureau met de vraag of je hem even kunt helpen. Je loopt met hem mee en vergeet het zojuist gevoerde telefoongesprek direct. Als je na een half uurtje terugkomt bij je werkplek denk je weer aan het telefoontje, maar je kunt je met geen mogelijkheid herinneren waar je de belangrijke info uit het gesprek hebt genoteerd. Je bureau is ook een enorme puinhoop… Had je nu maar zo'n handig schrijfblok gehad!

Ruim assortiment schrijfblokken bedrukken

Hoewel we tegenwoordig voornamelijk gebruik maken van onze computer of mobiele telefoon om onze afspraken en andere belangrijke zaken bij te houden, zijn de ouderwetse schrijfblokken en memo's nog altijd onmisbaar. Niet alleen op kantoor, maar zeer zeker ook thuis. Gelukkig hebben wij bij Stravers Promotions een zeer ruim assortiment aan schrijfblokken, zelfklevende memo's en kubushouders met witte memoblaadjes. Perfecte relatiegeschenken, want je gunt je relaties natuurlijk een goed geordende werkplek. Wat voor schrijfblok of memoset je ook kiest, wij bedrukken de kaft of houder met jouw logo. Zo zal de afspraak met je bedrijf zéker niet vergeten worden!

Een speciaal voor jouw bedrijf bedrukt schrijfblok ziet er toch nèt weer wat beter uit. Want wat werkt er nu fijner dan een opgeruimd, overzichtelijk bureau? Een bureau met daarop een uniek geschenk met jouw logo natuurlijk! Ben je op zoek naar meer informatie over schrijfblokken bedrukken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Laden...