Bureauaccessoires bedrukken

Een groot deel van de Nederlandse bevolking begeeft zich gedurende de week op kantoor. Iedereen heeft zijn eigen bureau met papieren, mappen, pennen en alle andere benodigdheden. Je ziet het vaak; ongeorganiseerde bureaus met stapels documenten. De werknemer heeft geen goed overzicht meer. Met bureauaccessoires zoals briefopeners, linialen, bureausets en visitekaarthouders maak je het bureau weer overzichtelijk. Bureauaccessoires zijn relatiegeschenken waar de ontvanger daadwerkelijk wat aan heeft. Jij kan binnenkort standaard op het bureau van je relaties en werknemers staan.

Heb je vragen over bureauaccessoires bedrukken of wil je graag persoonlijk advies? Neem contact met ons op. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en helpen je graag. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 67

 1. Geodriehoek Pythagoras
  Vanaf € 0,33 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,27
  Bij 2500 stuks
 2. Liniaal met loep en gradenmeter
  Vanaf € 1,18 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,49
  Bij 1000 stuks
 3. Aluminium driehoeks liniaal
  Vanaf € 1,79 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,49
  Bij 500 stuks
 4. Beoordeling:
  100%
  Multifunctionele bureaustandaard
  Vanaf € 1,99 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,39
  Bij 1000 stuks
 5. Boekenlegger met memostickers
  Vanaf € 0,26 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,21
  Bij 10000 stuks
 6. Beoordeling:
  80%
  Katoenen keukenschort 180 grams
  Vanaf € 3,19 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,64
  Bij 500 stuks
 7. Geo Driehoek
  Vanaf € 0,28 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,19
  Bij 10000 stuks
 8. Briefopener
  Vanaf € 0,22 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,15
  Bij 10000 stuks
 9. Magneet Yakari
  Vanaf € 0,99 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,61
  Bij 2500 stuks
 10. Magnetisch whiteboard
  Vanaf € 0,54 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,42
  Bij 5000 stuks
 11. Vergrootglas creditcard
  Vanaf € 0,24 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,13
  Bij 10000 stuks
 12. Rekenmachine Brussel
  Vanaf € 4,62 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,79
  Bij 500 stuks

Artikelen 1-12 of 67

Bureauaccessoires bedrukken met logo

Wat vinden we meestal op een bureau? Naast papieren, zien we o.a. ook usb sticks, een telefoon en tablet, sticky notes, plakband en plankband dispenser, perforator en mini nietmachine en wireless chargers. Maar er zijn ook een aantal andere bureauaccessoires die niet mogen ontbreken. Zo is een liniaal met loep altijd handig of een bureau lamp als je ’s avonds wat langer door werkt. Een foto of memoclip, een bureau weerstation en de presse papier magneet zijn leuk ter decoratie.

Wil je je werknemers voorzien van een nuttig relatiegeschenk en daarbij ook je naamsbekendheid vergroten? Kies dan voor bureauaccessoires met logo. Niet alleen je werknemers, maar ook bezoekers en klanten van jouw bedrijf zullen de bedrukte bureauaccessoires zien. Winkels en boekhandels die kantoorartikelen verkopen kunnen bedrukte bureauaccessoires inzetten als give-away. Laat de bureauaccessoires bedrukken met jouw logo of tekst. Bureauaccessoires met bedrukking zijn blikvangers. De artikelen kan je gratis verstrekken om zo je naamsbekendheid te vergroten en nieuwe klanten te trekken. De give-aways zullen zeker gewaardeerd worden door de ontvangers. Dit maakt bureauaccessoires supreme relatiegeschenken.

De liniaal 20cm is een nuttig relatiegeschenk. Je kan hem als standaard liniaal gebruiken om eenvoudige dingen mee op te meten, maar hij kan ook functioneren als liniaal voor bouwtekeningen. De liniaal kunnen we bedrukken middels de zeefdrukmethode of full colour digitaal. De minimale afname is 500 stuks. Liever een kleine oplage linialen met kleur opdruk bestellen? In overleg sturen we je een aangepaste prijsopgave toe.

Gratis digitale drukproef

Relatiegeschenken die raakvlakken hebben met deze werkplek kunnen veel impact hebben. Wij adviseren om bureauaccessoires te laten bedrukken naar wens. Dit kan met een naam, logo of tekst. Bedrukte bureauaccessoires zijn niet alleen praktisch, maar verhogen ook iedere dag opnieuw je naamsbekendheid. De werknemer ziet namelijk dagelijks jouw relatiegeschenk met bedrukking. Bedrukte bureauaccessoires zijn populaire relatiegeschenken.

Een gratis digitale drukproef ontvang je nadat je een offerte hebt aangevraagd. Een digitale drukproef is een schets van het gekozen relatiegeschenk met bedrukking. De digitale proefdruk wordt opgesteld door een grafisch vormgever. Wij sturen hem je toe per e-mail en vragen je om de drukproef goed te controleren. Na akkoord zullen we de bureauaccessoires bedrukken in eigen drukkerij. Wij hanteren snelle levertijden, zodat je de bedrukte bureauaccessoires snel in huis hebt.

Ben je naast bureauaccessoires opzoek naar technologische relatiegeschenken? Wij bieden relatiegeschenken op het gebied van technologie aan, zoals computer accessoires, vr brillen, tablet accessoires en een draadloze oplader. Deze kunnen uitstekend gecombineerd worden met andere bureauaccessoires op het bureau.

Milieuvriendelijke relatiegeschenken

Ook vind je in ons assortiment de bamboe liniaal, een duurzaam product. Ben je opzoek naar andere duurzame relatiegeschenken? Kijk dan eens naar onze papieren tassen, eco tassen, jute tassen en eco pennen met blauwe inkt. Papier, jute en katoen zijn milieuvriendelijke materialen. Tassen en pennen bedrukken we naar wens in onze drukkerij.

Contact

Heb je vragen over bureauaccessoires bedrukken of wil je meer weten over onze goedkope relatiegeschenken? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. De algemene voorwaarden vind je op onze website.