Linialen bedrukken

Moet je even snel iets kleins opmeten? Dan pak je natuurlijk een liniaal. Maar ook als je een rechte lijn moet tekenen, kan een liniaal goed van pas komen. Immers, de liniaal zorgt ervoor dat een bibberende hand geen haperingen veroorzaakt. De liniaal is een handig kantoorartikel dat al decennia lang wordt gebruikt en dat ook in het internettijdperk niet mag ontbreken op het gemiddelde bureau. Vergroot jouw naamsbekendheid en laat linialen bedrukken met logo of bedrijfsnaam.

Oplopende volgorde

40 resultaten

Pagina

40 resultaten

Pagina

Linialen bedrukken met logo

Maak je relaties blij met een praktisch en bruikbaar relatiegeschenk door hen een ouderwetse liniaal cadeau te doen. In het assortiment van Stravers Relatiegeschenken vind je verschillende linialen in diverse kleuren. Kijk maar eens rustig naar het aanbod om de linialen met elkaar te vergelijken en te bepalen welke liniaal je het best bij je relaties vindt passen:

Linialen bedrukken ter promotie

Een factor die je kunt laten meewegen in het uitzoeken van de ideale liniaal, is de bedrukking waarvan je jouw relatiegeschenk wilt laten voorzien. Het is raadzaam om je cadeau te laten bedrukken, omdat het vaak gebruikt zal worden. Laat je linialen bedrukken dan zullen alle zakelijke contacten keer op keer doen denken aan je bedrijf. Deze subtiele vorm van promotie zal ongetwijfeld een mooie aanvulling zijn op de bestaande marketingstrategie. Als je ervoor zorgt dat de bedrukte liniaal qua model en kleur past bij jouw bedrijfslogo, weet je zeker dat de bedrukking goed zal opvallen!

Kies je ervoor om een liniaal uit het assortiment van Stravers Relatiegeschenken te laten bedrukken en weg te geven? Dan kun je erop rekenen dat je relaties binnenkort een kwalitatief product met een prachtige bedrukking zullen ontvangen. Met vragen over linialen bedrukken kun je uiteraard bij ons verkoopteam terecht, want bij Stravers Relatiegeschenken staat een goede service voorop.