Bureausets bedrukken

Je loopt door het kantoor en ziet je relaties aan het werk. Het is even slikken, want het is elke keer weer hetzelfde. Chaos op bureaus, pennen of plakbandjes die kwijt zijn en dat verhindert de werkdoorgang. Het zou zo fijn zijn als er wat orde op het werkvlak komt, zodat alles makkelijk te vinden is en relaties elkaar niet hoeven te storen voor onhandige vragen als ‘Mag ik even een pen van je lenen’. Dan kan iedereen in de flow van het werk blijven en dat zorgt uiteraard voor het beste resultaat.

Oplopende volgorde

12 resultaten

12 resultaten

Bureausets bedrukken met logo

Je kunt daar je steentje aan bijdragen. Stravers Promotions heeft namelijk een groot en divers assortiment aan bureausets. En deze bureausets bedrukken wij uiteraard in de beste kwaliteit met je bedrijfslogo. Zo zijn er pennenbakjes en verzamelbakjes, met alle handige bureauaccessoires op een rij:

Dat maakt bureausets bedrukken het ideale relatiegeschenk, waarmee je je relatie kan helpen het bureau op orde te houden en alle handige accessoires binnen handbereik te hebben. Zo kunnen ze helemaal opgaan in hun werk en dat levert goede werkresultaten binnen kortere tijd op.

Bureausets bedrukken als relatiegeschenk

Daarnaast kunnen bureausets natuurlijk ook thuis gebruikt worden of eens uitgeleend worden aan iemand. En zo bereikt jouw bedrijfslogo die wij op bureausets bedrukken de meest onverwachte plekken. Het is dus niet alleen nuttig voor het werkgedrag van je relaties, maar ook nuttig voor jezelf. Via deze bureausets maak je namelijk ook reclame voor het bedrijf. Houd je bedrijf op orde en laat bureausets bedrukken van Stravers Promotions!