Magneten bedrukken

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk dat ervoor zorgt dat mensen bij je bedrijf zullen blijven plakken? Bij Stravers laat je allerlei soorten magneten bedrukken je bedrijfsnaam. Het is dé manier om een saaie koelkast er vrolijk uit te laten zien en heel handig voor mensen die graag memoblaadjes ophangen, zodat ze geen enkele afspraak meer hoeven te vergeten. Deze magneten zijn niet alleen leuk om te hebben, maar ook om weg te geven. Laat daarom magneten bedrukken met logo of tekst en vergroot je naamsbekendheid.

Oplopende volgorde

3 artikelen

 1. Magneet Yakari
  Vanaf € 1,06 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,65
  Bij 2500 stuks
 2. Magnetisch whiteboard
  Vanaf € 0,54 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,42
  Bij 5000 stuks
 3. Magnetische basis magneetjes
  Vanaf € 3,31 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,74
  Bij 500 stuks

3 artikelen

Magneten bedrukken met logo

Magneten zijn tijdloos en kunnen ook het gehele jaar door als premium of relatiegeschenk weggegeven worden. Zelfs aan het eind van het jaar kan een magneet een passend geschenk voor je relaties zijn. Loopt het jaar namelijk weer op zijn eind, dan zijn de drukste weken weer aangebroken. De tijd van Sinterklaas, Kerst, oud en nieuw, maar ook de tijd van de cadeautjes. Laat de magneten bedrukken met een leuke kerstboodschap of nieuwjaarswens. Bijvoorbeeld:

 • Memomagneet rond
 • RVS magneet handje
 • Vierkante doming magneet

Magneten bedrukken als relatiegeschenk

Heb je een bedrijf en wil je je relaties bedanken voor de fijne samenwerking en tevens ervoor zorgen dat ze je niet zullen vergeten? Magneten bedrukken met jouw bedrijfsnaam doe je bij Stravers, daar liggen de magneten in het magazijn te wachten op bedrukt te worden. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende soorten, maten en kleuren, dus er zit voor iedereen wel wat bij. Eenvoudige ronde koelkastmagneetjes, magneten in de vorm van lachende gezichtjes, klavertjes vier of zelfs een magneet waar een kleine foto in kan.

Wanneer je relatie de bedrukte magneetjes aan de koelkast hangt, zal hij iedere dag meerdere keren even aan de samenwerking herinnerd worden. Op die manier zal men je niet snel vergeten en de volgende keer zeker bij je terugkomen. Heb je nog vragen over magneten bedrukken neem dan contact op met onze specialisten via telefoon of het contactformulier.