Briefopeners bedrukken

Een vinger onder de sluitflap en roetsjen maar. Dat werkt prima voor de vervelende DM mail die je thuis ontvangt. De belangrijke poststukken, zoals de nieuwe catalogus van Stravers Promotions, open je liever behouden met een briefopener. Een fijn mesje dat je eenvoudig aan het werk zet door hem over de bovenkant van de envelop te halen zonder dat je de inhoud verkreukt of beschadigd. In onze webshop vind je verschillende uitvoeringen en alle briefopeners bedrukken wij met bedrijfsnaam en/of logo.

Oplopende volgorde

2 artikelen

 1. Briefopener
  Vanaf € 0,22 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,15
  Bij 10000 stuks
 2. Metalen briefopener Akropolis
  Vanaf € 2,46 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,95
  Bij 1000 stuks

2 artikelen

Briefopeners bedrukken met logo

Lijkt het niet ontzettend gedistingeerd om met één van de twee leverbare metalen briefopeners de post te openen? Je zal hem wel eerst even uit de luxe geschenkverpakking moeten halen maar dan is zelfs het openen van de blauwe envelop zowat een waar genot. Eenmaal bedrukt lift je bedrijf mee op de uitstraling van deze fraaie stukken. Kies je er voor om te graveren dan wordt het een topstuk die je in de vitrinekast zult zetten en er op zondag even uithaalt om te bewonderen. Briefopeners bedrukken en graveren wij in eigen drukkerij.

Ruim assortiment briefopeners bedrukken

We hebben een tal van modellen in ons assortiment die leverbaar zijn in verschillende kleuren, materialen en vormen. Van basic tot rijkelijk aangekleed. Zeker is, dat wanneer je briefopeners laat bedrukken of graveren met een bedrijfsnaam of logo er aan jou gedacht wordt als men de post verfijnd open roetsjt. Heb je meer informatie nodig over briefopeners bedrukken of graveren? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij vertellen je alles over onze druktechnieken.