Visitekaarthouders bedrukken

Visitekaarthouders houden je visitekaartjes netjes en bieden een praktische oplossing voor een jas vol losse visitekaartjes. Bedrukt met je bedrijfslogo zijn de houders al helemaal ‘een visitekaartje’ op zichzelf. Zorg dus dat je de juiste visitekaarthouder hebt en de medewerkers ook. Laat visitekaarthouders bedrukken met logo of bedrijfsnaam.

2 artikelen

2 artikelen

Visitekaarthouders bedrukken met logo

Je visitekaartjes heb je altijd bij je als je mensen gaat ontmoeten met wie je misschien nog eens een afspraak wilt maken. ‘Dat is ons visitekaartje’ wordt ook vaak in de figuurlijke betekenis gebruikt. Visitekaartjes spelen namelijk een belangrijke rol bij de uitstraling en de naamsbekendheid van een bedrijf. Logisch dus dat je je visitekaartjes netjes en schoon wilt houden. Visitekaarthouders garanderen al sinds jaar en dag dat de visitekaartjes als nieuw blijven, waar je ook gaat. Bovendien zorgen ze ervoor dat je ze altijd gemakkelijk bij de hand hebt! Het is dus ook niet ongebruikelijk dat mensen twee houders bij zich hebben: één voor eigen kaartjes, de ander voor ontvangen kaartjes.

Van vinyl hoesjes tot lederen etuis, van metalen bakjes tot luxe mapjes: wat je ook zoekt, je zult het zeker vinden. De meest luxe visitekaarthouder wordt geleverd in een geschenkverpakking en zijn dus een echt cadeau: ideaal als relatiegeschenk of als presentje bij jubilea of andere gelegenheden.

Visitekaarthouders bedrukken als geschenk

Een groot bedrijf kent veel mensen die ieder hun visitekaartje hebben. Wees er zeker van dat ze allemaal goed voor hun kaartjes zorgen en zorg dat de medewerkers van je bedrijf allemaal een visitekaarthouder hebben. Uiteraard bedrukt met jóuw bedrijfslogo. Stravers Promotions biedt een zeer breed scala aan professionele visitekaarthouders, voorzien van bedrijfslogo of boodschap:

  • Aluminium visitekaarthouder
  • Visitekaarthouder Business Gifts
  • Visitekaartmapje

Visitekaarthouders bedrukken wij in eigen hypermoderne drukkerij. De houders zijn in goede handen bij onze professionele drukkers. Voordat wij jouw visitekaarthouders in productie nemen ontvang je allereerst een drukproef waar je de opdruk op schaal op het product kunt waarnemen. Na akkoord gaan onze drukkers aan de slag. Doordat wij over een eigen magazijn beschikken kunnen wij zeer snel leveren. Indien je nog vragen hebt over visitekaarthouders bedrukken neem dan contact op met onze klantenservice.

Laden...

Laden...